Vacature: Werkvoorbereiders Midden- & Hoogspanning

Een baan boordevol:

 • Impact: Als werkvoorbereider speel je een sleutelrol in het waarborgen van de operationele integriteit van hoogspanningssystemen. De impact van je werk is significant, omdat een efficiënte en goed georganiseerde voorbereiding bijdraagt aan de soepele uitvoering van elektrotechnische projecten in de hoogspanning. Dit draagt bij aan de betrouwbaarheid van energienetwerken en zorgt ervoor dat werkzaamheden veilig en volgens planning verlopen. 
 • Groeikansen: jouw ontwikkeling vinden we superbelangrijk. Kennismaken met innovatieve technologieën? Bijdragen aan grotere projecten? De stap maken naar een andere functie, bijvoorbeeld die van projectcoördinator of projectleider? Wat jouw persoonlijke ambities ook zijn; er is bij ons veel mogelijk als je zelf de kansen pakt. Wie bieden je volop trainingen en opleidingsmogelijkheden om je hierbij te helpen!
 • Samenwerking: samen staan we sterk en weten we meer. Altijd heb je een team waarop je kunt terugvallen, vaak met vaste collega’s met wie je een goede band opbouwt. Contact met leveranciers en onderaannemers heb je ook. Wedden dat jouw werkdagen voorbijvliegen?

Meer weten over Croonwolter&dros? Klik hier!

“De ontwikkelingen in de techniek gaan razendsnel. Ik merk dat daar bij Croonwolter&dros echt oog voor is, zodat we klanten nu en in de toekomst zo goed mogelijk kunnen helpen. Dat betekent dat je hier echt aan de voorkant staat van nieuwe ontwikkelingen. En dat je ook veel mogelijkheden krijg om te werken aan je eigen ontwikkeling. Daar ben ik zelf het levende bewijs van, door de stap van werkvoorbereider naar projectcoördinator te maken.''

Ontmoet je toekomstige collega’s!
Nigel maakt het als projectcoördinator bij Croonwolter&dros

Wil je bij ons aan de slag?

Solliciteer direct

Jij gaat het maken!

De functie werkvoorbereider midden- of hoogspanning is een mooie zelfstandig functie, waarbij je voornamelijk werkt op de projectlocaties in jouw regio. Meestal krijg je de verantwoordelijkheid over twee projecten gelijktijdig. Naast je werk op locatie kan je ook op kantoor werken, waar je jouw collega werkvoorbereider ontmoet voor bijvoorbeeld ondersteuningsvragen. Collega’s zijn behulpzaam en tijdens vakanties vervangen ze elkaar. Als werkvoorbereider zorg je dat klanten op ons kunnen rekenen als het om de werktuigbouwkundige of elektrotechnische installaties gaat. Hoe je dat doet? Zó:

 • Halen we een project binnen? Dan ben jij aan zet. Sterker nog, je speelt hier een hoofdrol in, onder meer door een werkbegroting en inkoopplanning samen te stellen, offertes van onderaannemers te vergelijken en materialen in te kopen.
 • Tot de oplevering ben je betrokken bij projecten, waarbij je bijvoorbeeld de kosten bewaakt, tussentijdse bestellingen doet en restpunten afhandelt.
 • Aan afwisseling totaal geen gebrek in jouw baan. Geen project is hetzelfde en dan heb je ook nog eens meerdere projecten tegelijkertijd onder je hoede, in diverse fases.
 • Veiligheid op de werkvloer: jij bent en blijft er alert op. Zo lever je rapportages op, waarbij je in de projecten checkt of collega’s aan de veiligheids- en kwaliteitseisen hebben voldaan.
 • Extra mooi aan jouw baan? Je ziet de resultaten van je werk letterlijk tot stand komen, omdat je regelmatig op de projectlocaties te vinden bent. Bijvoorbeeld voor overleg met je projectteam of om meerwerk op te nemen.

Dit krijg je van ons

Bij Croonwolter&dros werk je met ruim 3.000 collega’s via toonaangevende projecten aan een mooiere, duurzamere en gezondere wereld. Bij ons sta je vooraan bij slimme oplossingen en technologische innovaties. Ook krijg je alle ruimte om beter te worden in je werk, door te groeien of iets totaal anders te proberen. Want alleen de optelsom van ieders talent zorgt dat we onze klanten kunnen helpen bij hun ambities. Wat we jou nog meer bieden:

 • Veel vrijheid om werk en privé te combineren, onder meer door flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.
 • Collectieve verzekeringen en een goede pensioenregeling via PMT.
 • 25 vakantie- en 13 atv-dagen bij een fulltime werkweek.
 • Betrokken collega’s en regelmatig gezellige uitjes, onder meer via onze actieve personeelsvereniging.
 • Heb je kinderen? Mogelijk komen zij in aanmerking voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI.
 • Een opleidingsbudget. Via onze portal en online leercentrum kun je meer dan 300 cursussen en opleidingen volgen.
 • Een fietsplan en een vergoeding voor je sportschoolabonnement.

Wil je bij ons aan de slag?

Solliciteer direct

Je maakt het samen met …

Altijd heb je een vast projectteam waarop je kunt bouwen, een mix van een projectleider, een of meerdere projectcoördinatoren en diverse monteurs. De projecten en locaties verschillen, maar wat hetzelfde blijft: de teams zijn hecht en samenwerken vinden we het allerbelangrijkste. Bij ons heerst een fijne, positieve sfeer op de werkvloer. En hoewel we een groot bedrijf zijn, voelt dat in de praktijk echt niet zo. De lijnen zijn kort en we staan voor elkaar klaar. Extra mooi: je komt ook regelmatig samen met de werkvoorbereiders en projectcoördinatoren uit jouw regio om projectervaringen en kennis uit te wisselen.

Dit ben jij

Op jou kunnen we bouwen. Je toont initiatief, voelt je verantwoordelijk voor je werk, overziet de gevolgen ervan en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Komen er ineens onverwachte klussen tussendoor? Geen punt, je stelt je flexibel op en houdt het hoofd koel. Ook schakelen tussen diverse projecten gaat je goed af, want jij werkt procesmatig en gestructureerd. En nieuwe technische ontwikkelingen? Daar krijg je energie van. Wat je nog meer in huis hebt?

 • Minimaal een mbo 4-opleiding in de richting elektrotechniek, werktuigbouwkunde.
 • Goede digitale vaardigheden: jij maakt je systemen snel eigen.

Ga jij het maken bij Croonwolter&dros?

We zijn benieuwd naar jou! Zodra jouw sollicitatie binnen is, hoor je binnen 2 werkdagen van ons. Is er een match? Dan nodigen we je zo snel mogelijk uit voor een kennismakingsgesprek.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Aanbiedingen van bureaus stellen we niet op prijs.

Ik ga solliciteren