Vacature Monteur

Technische topprojecten. Volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Fijne collega’s. Het komt allemaal samen in jouw baan als monteur

Over de functie

Leef jij helemaal op van projecten binnen de techniek? Zoek je veel afwisseling en wil je jezelf ontwikkelen tot specialist of juist een allrounder zijn?

Als monteur verricht je montagewerkzaamheden aan elektrotechnische of werktuigbouwkundige installaties binnen Croonwolter&dros. De ene keer ben je bezig met een renovatie in een ziekenhuis, of juist met de realisatie van een nieuwe tunnel.

Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn het installeren en opleveren van elektrotechnische of werktuigbouwkundige installaties, die in sommige gevallen complex kunnen zijn. Je krijgt goed gereedschap van de zaak en je werkt aan moderne installaties met een leuk team. De materialen staan op tijd voor je klaar en de planning is op tijd in orde, waardoor jij optimaal werk en kwaliteit kunt leveren. Je neemt extra werk op bij de opdrachtgevers en maakt installaties oplevering gereed. Dit alles binnen een veilige werkomgeving voor jezelf en voor anderen.

Jij gaat het maken!

Wat ziekenhuizen, scholen, fabrieken, tunnels en hoogspanningsstations met elkaar gemeen hebben? Mensen willen zich in deze omgevingen comfortabel en veilig voelen. Kwalitatief hoogstaande werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties spelen daarin een sleutelrol. Jij zorgt dat de techniek aan de binnenkant werkt, waardoor andere hier gebruik van kunnen maken.

Dit krijg je van ons

Bij Croonwolter&dros werk je met ruim 3.000 collega’s via toonaangevende projecten aan een mooiere, duurzamere en gezondere wereld. Bij ons sta je vooraan bij slimme oplossingen en technologische innovaties. Ook krijg je alle ruimte om beter te worden in je werk, door te groeien of iets totaal anders te proberen. Want alleen de optelsom van ieders talent zorgt dat we onze klanten kunnen helpen bij hun ambities. Wat we jou nog meer bieden:

  • Mooi salaris
  • 25 vakantie- en 13 atv-dagen bij een fulltime werkweek.
  • Betrokken collega’s en regelmatig gezellige uitjes, onder meer via onze actieve personeelsvereniging.
  • Heb je kinderen? Mogelijk komen zij in aanmerking voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI.
  • Een opleidingsbudget. Via onze portal en online leercentrum kun je meer dan 300 cursussen en opleidingen volgen.
  • Een fietsplan en een vergoeding voor je sportschoolabonnement.
  • Collectieve verzekeringen en een goede pensioenregeling via PMT.

Je maakt het samen met …

Altijd heb je een vast projectteam waarop je kunt bouwen, een mix van projectcoördinatoren, een werkvoorbereider en diverse monteurs. De projecten en locaties verschillen, maar wat hetzelfde blijft: de teams zijn hecht en samenwerken vinden we het allerbelangrijkste. Bij ons heerst een fijne, positieve sfeer op de werkvloer. En hoewel we een groot bedrijf zijn, voelt dat in de praktijk echt niet zo. De lijnen zijn kort en we staan voor elkaar klaar.

Dit ben jij

Of je nu veel of weinig ervaring  hebt, wij zoeken jou! Bij Croonwolter&dros zijn wij op zoek naar monteurs. Als monteur ben jij oplossingsgericht, communicatief sterk en je stopt niet voordat alles weer netjes werkt. Herken jij jezelf in deze omschrijving en voldoe je aan de onderstaande wensen? Solliciteer dan vandaag nog! 

  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding richting installatietechniek of Elektrotechniek
  • Je hebt een VCA-VOL diploma of bent bereid om deze te behalen 

Ga jij het maken bij Croonwolter&dros?

We zijn benieuwd naar jou! Zodra jouw sollicitatie binnen is, hoor je binnen 2 werkdagen van ons. Is er een match? Dan nodigen we je zo snel mogelijk uit voor een kennismakingsgesprek.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Aanbiedingen van bureaus stellen we niet op prijs.

Ik ga solliciteren