Vacature: Monteur - Midden- & Hoogspanning

Een baan boordevol:

 • Impact: als monteur elektrotechniek in de hoogspanning draag je een aanzienlijke verantwoordelijkheid. Je werkt met complexe apparatuur en zorgt ervoor dat alles voldoet aan strikte veiligheidsnormen. De impact van je werk is cruciaal, omdat een goede uitvoering van elektrotechnische taken in de hoogspanning essentieel is voor de betrouwbare werking van energienetwerken en het minimaliseren van risico's voor mens en omgeving. 
 • Groeikansen: jouw ontwikkeling vinden we superbelangrijk. Kennismaken met innovatieve technologieën? Bijdragen aan grotere projecten? De stap maken naar een andere functie, bijvoorbeeld die van eerste monteur, inbedrijfsteller of uitvoerder? Wat jouw persoonlijke ambities ook zijn; er is bij ons veel mogelijk als je zelf de kansen pakt. Wie bieden je volop trainingen en opleidingsmogelijkheden om je hierbij te helpen!
 • Samenwerking: samen staan we sterk en weten we meer. Altijd heb je een team waarop je kunt terugvallen, vaak met vaste collega’s met wie je een goede band opbouwt. Contact met leveranciers en onderaannemers heb je ook. Wedden dat jouw werkdagen voorbijvliegen?

Over de functie

Leef jij helemaal op van projecten binnen de techniek? Zoek je veel afwisseling en wil je jezelf ontwikkelen tot specialist of juist een allrounder zijn?

Als monteur krijg je de luxe van een bedrijfsauto, waarmee je vanuit huis rechtstreeks naar de klantlocaties kan rijden. Door een  weloverwogen planning van de werkvoorbereiding weet jij tijdig waar je komt te werken. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het beschikbare materiaal, want ook dat wordt verzorgd door de werkvoorbereiding. In dit dynamische vakgebied werk je altijd in teamverband waarbij je staat voor elkaars veiligheid. Als monteur werk je aan installaties t/m 36 kV (middenspanning) of aan installaties van 110 kV t/m 380 kV (hoogspanning) voor zowel onderhoud, renovatie als nieuwbouwprojecten. Mocht het voor een opdracht nodig zijn, dan wordt er in goed overleg een hotel voor je geboekt. Dit getuigt van een betrokken werkgever die oog heeft voor het welzijn van zijn teamleden en hun succes. 

Meer weten over Croonwolter&dros? Klik hier.

Wil je bij ons aan de slag?

Solliciteer direct

Jij gaat het maken!

De energiemarkt is volop in beweging! In deze dynamische tijd hebben energieproducenten, netbeheerders en private gebruikers hun ogen gericht op nieuwe ontwikkelingen die een grote invloed hebben op de elektriciteitsproductie en infrastructuur. Bij Croonwolter&dros zijn we actief betrokken bij de energietransitie en spelen we een belangrijke rol in het onderhouden, verduurzamen en uitbreiden van energievoorzieningen voor onze klanten in Nederland. Van de bruisende Botlek tot aan de uitgestrekte Eemshaven met installaties t/m 380kV, kom je ons overal tegen. Wij zijn bezig om samen met onze klanten de energietoekomst vorm te geven en een duurzame en betrouwbare energie-infrastructuur te creëren die klaar is voor de uitdagingen van morgen.

Wil je bij ons aan de slag?

Solliciteer direct

Dit krijg je van ons

Bij Croonwolter&dros werk je met ruim 3.000 collega’s via toonaangevende projecten aan een mooiere, duurzamere en gezondere wereld. Bij ons sta je vooraan bij slimme oplossingen en technologische innovaties. Ook krijg je alle ruimte om beter te worden in je werk, door te groeien of iets totaal anders te proberen. Want alleen de optelsom van ieders talent zorgt dat we onze klanten kunnen helpen bij hun ambities. Wat we jou nog meer bieden:

 • Mooi salaris
 • 25 vakantie- en 13 atv-dagen bij een fulltime werkweek.
 • Betrokken collega’s en regelmatig gezellige uitjes, onder meer via onze actieve personeelsvereniging.
 • Heb je kinderen? Mogelijk komen zij in aanmerking voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI.
 • Een opleidingsbudget. Via onze portal en online leercentrum kun je meer dan 300 cursussen en opleidingen volgen.
 • Een fietsplan en een vergoeding voor je sportschoolabonnement.
 • Collectieve verzekeringen en een goede pensioenregeling via PMT.

Je maakt het samen met …

Altijd heb je een vast projectteam waarop je kunt bouwen, een mix van projectcoördinatoren, een werkvoorbereider en diverse monteurs. De projecten en locaties verschillen, maar wat hetzelfde blijft: de teams zijn hecht en samenwerken vinden we het allerbelangrijkste. Bij ons heerst een fijne, positieve sfeer op de werkvloer. En hoewel we een groot bedrijf zijn, voelt dat in de praktijk echt niet zo. De lijnen zijn kort en we staan voor elkaar klaar.

Dit ben jij

Of je nu veel of weinig ervaring hebt, wij zoeken jou! Bij Croonwolter&dros zijn wij op zoek naar monteurs. Als monteur ben jij oplossingsgericht, communicatief sterk en je stopt niet voordat alles weer netjes werkt. Herken jij jezelf in deze omschrijving en voldoe je aan de onderstaande wensen? Solliciteer dan vandaag nog! 

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding richting Energietechniek of Elektrotechniek
 • Je hebt een VCA-VOL diploma of bent bereid om deze te behalen 

Ga jij het maken bij Croonwolter&dros?

We zijn benieuwd naar jou! Zodra jouw sollicitatie binnen is, hoor je binnen 2 werkdagen van ons. Is er een match? Dan nodigen we je zo snel mogelijk uit voor een kennismakingsgesprek.

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Aanbiedingen van bureaus stellen we niet op prijs.

Ik ga solliciteren