Trainee

Aan de slag als trainee in de Utiliteit

Ben jij een ambitieuze young professional? Croonwolter&dros heeft  een uitdagend traineeship voor wo’ers en hbo’ers. Via verschillende opdrachten maak je kennis met alle facetten van ons bedrijf. Van techniek, commercie en processen tot financiën en management. Zo word je in twee jaar tijd klaargestoomd voor een managementfunctie. Wil je meer weten? Lees hieronder het verhaal van Pervin. Zij heeft het traineeship eerder doorlopen is inmiddels werkzaam als Digitale Transformatie Manager binnen onze divisie Utiliteit.

Meer over onze traineeships?

Klik hier

Pervin over haar traineeship

Een bewuste keuze

“Ik heb Bedrijfskunde gestudeerd en de master Business Information Management gedaan aan de Erasmus Universiteit. Met die opleiding had ik vele kanten op gekund. Ik heb bewust gekozen voor een bedrijf zoals Croonwolter&dros. Het mooie aan zo'n bedrijf vind ik dat we iets fysieks maken. Iets dat je aan kunt raken of waar je voorbij kunt rijden en zeggen: daar heb ik aan bijgedragen.”

Onderzoek

“Mijn eerste opdracht was een onderzoek naar de business gedreven integratie van ontwerp-applicaties bij het onderdeel TBI kennisLAB, de broedplaats voor innovatie én kennisdrager op het gebied van Systems Engineering en BIM van TBI, het moederbedrijf van Croonwolter&dros. Hoe zetten we ontwerp-applicaties slim in tijdens de ontwerpfase? Kunnen we efficiënter werken door bepaalde verificaties eerder in het traject te doen? Hoe stemmen we datastromen beter op elkaar af? Met dit soort onderzoeken leggen we de basis voor nieuwe werkwijzen.”

”Je kunt hier een belangrijke bijdrage leveren aan de toekomst van het bedrijf.”

Snel verantwoordelijkheid

“In de tweede opdracht die ik deed, was ik projectleider van het verbeterproject van ons calculatieproces en - pakket. Dat was een enorm leuke uitdaging. Je krijgt hier snel verantwoordelijkheid.”

Trots

“Nu ben ik betrokken bij strategische programma's voor de divisie Utiliteit. Deze programma's zijn: revitalisering, smart buildings en configuration lifecycle management. Het gaat hierbij om vragen als: wat willen we bereiken? Met welke proposities gaan we naar buiten? Welke informatie hebben we nodig om bepaalde zaken aan te kunnen bieden aan onze klant ? Ik ben er trots op dat ik met deze opdracht meewerk aan het gebouw van de toekomst.”

“Er liggen bij Croonwolter&dros ontzettend veel kansen voor starters.”

Veel kansen

“Er liggen bij Croonwolter&dros ontzettend veel kansen voor starters. Zowel de sector als het bedrijf zijn erg in beweging en iedereen staat open voor nieuwe ideeën. Het is leuk om onderdeel te zijn van die verandering. Hierdoor kun je een belangrijke bijdrage leveren aan de toekomst van het bedrijf.”

Ontwikkeling

“Tijdens mijn traineeship heb ik het bedrijf leren kennen en meerdere trainingen gevolgd, waaronder leiderschapstrainingen en een Lean Six Sigma yellow belt-cursus. Ik denk dat ik echt gegroeid ben. Ik durf nu bij wijze van spreken met mijn vuist op tafel te slaan tijdens een vergadering met collega’s die vele jaren ervaring hebben. Dat vond ik in het begin nog moeilijk.”

"Door dit traineeship ben ik echt gegroeid. Ik durf nu met mijn vuist op tafel te slaan …”

Contact

Marjolein de Groot-Aertssen
Manager Leren & Ontwikkelen
Meer weten? Neem contact op met Marjolein