TAI Industrie

Slimme automatisering bij industriële bedrijven.

Hoe maken we ons productieproces efficiënter, veiliger en betrouwbaarder? Hoe maken we het duurzamer en beter voorspelbaar? Hoe krijgen we realtime inzicht in al onze processen? Het zijn vragen die elk productiebedrijf bezighoudt. 

Logisch. Want u wilt zo efficiënt en winstgevend mogelijk produceren. Elke minuut dat het productieproces ongepland stil ligt, kost geld en brengt eventuele leveringsverplichtingen in gevaar.  Dus wilt u de beschikbaarheid van assets maximaliseren en verstoringen zoveel mogelijk uitsluiten. Vraag en aanbod beter kunnen afstemmen. De time-to-market verkorten. En een betere traceerbaarheid. 

De sleutel? Slimme, datagedreven procesautomatisering. Wij van TAI geven u die sleutel graag in handen. 

Patrick van der Avoird
Salesmanager TAI

TAI: automatiseringspartner voor de industrie

Of u nu complexe batch- of continue procesinstallaties exploiteert, het besturingssysteem is het kloppend hart van uw fabriek. Zonder besturing staat uw productieproces letterlijk stil. TAI maakt uw besturingssysteem niet alleen betrouwbaarder. We maken het ook intelligenter, zodat u een voorsprong neemt op uw concurrenten. 

Daarin gaan we verder dan anderen. Wij zijn namelijk geen doorsnee automatiseerder, maar een ontwikkelaar en system integrator van baanbrekende, datagestuurde technologieën. Digitalisering, internet of things, artificial intelligence en machine learning zijn voor ons gesneden koek. 

U profiteert daarbij van onze brede expertise in zowel IT als industriële productieprocessen (OT). We automatiseren installaties in verschillende industrieën en hebben veel kennis en ervaring met instrumentatie, besturingspanelen, netwerken, virtualisatie, veldbussen, HMI ,PLC, SCADA, DCS, MES en ERP-koppelingen, databases en meerdere besturings- en communicatiesystemen van derden. 

Door deze brede kennis te verbinden aan de vele IT-mogelijkheden, bieden wij u een integrale oplossing voor een winstgevende operatie.

Brede expertise

Wij innoveren al 140 jaar. In de meest uiteenlopende industrieën. Hierdoor hebben we enorm veel kennis van alle processen en systemen. Kennis die we combineren met uitgebreide IT- en OT-expertise.

Creatief en innovatief

Wij zetten vol in op verduurzaming. Op innovatieve digitale technologieën, zoals machine learning en artificial intelligence. Want deze technologieën zijn de volgende stap in het optimaliseren van veilige, betrouwbare productieprocessen.

Integrale oplossingen

U heeft één aanspreekpunt voor de complete procesautomatisering. We doen de gehele lifecycle. Van advies en ontwerp naar realisatie, optimalisatie en beheer en onderhoud.

Alles in eigen huis

U beschikt over een partner met alle expertises in eigen huis: van consultants tot programmeurs en service software engineers. Als onderdeel van Croonwolter&dros nemen we bovendien brede ervaring mee uit andere markten en disciplines.

Industrie: een markt vol uitdagingen

De Nederlandse industrie kent veel uitdagingen. Continuïteit, efficiëntie en winstgevendheid zijn niet vanzelfsprekend. Net als het behouden van een vooruitstrevende positie op de wereldmarkt.

Naast zaken als kwaliteit, betrouwbaarheid en time-to-market spelen duurzaamheid, voorspelbaarheid en cybersecurity een steeds grotere rol. Blijven innoveren is dus geen optie maar noodzaak. En dat wordt nog eens versterkt door tal van trends die direct of indirect invloed hebben op de industrie.

Denk aan ontwikkelingen op het gebied van: de nationale en internationale volksgezondheid, de vergrijzing, het milieu, klimaatakkoorden, vernieuwde wetgevingen en de wereldwijde energietransitie.

Teamwork makes the dream work

Al deze uitdagingen vragen om een technische automatiseringspartner met een brede kennis van industriële processen. Een partner die vooroploopt in intelligente procesautomatisering en zaken als big data, artifical intelligence, machinelearning, virtualisatie en cybersecurity. Maar vooral ook een partner die uitblinkt in samenwerken en teamcommunicatie.

Want een industrieel topbedrijf worden en blijven, lukt alleen met partners die denken, werken en communiceren op hetzelfde niveau. Met mensen die opveren als de lat hoog ligt. TAI is die partner. Als onderdeel van system integrator Croonwolter&dros hebben we die kennis en mentaliteit als geen ander in huis. Samen brengen we de Nederlandse industrie naar de wereldtop.

Wilt u meer weten over onze werkwijze en industriële automatiseringsexpertise? Neem dan vooral contact op.

Aan de slag met TAI Industrie?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!