Helinks STS

Voor een vlotte communicatie en interactie tussen deze systemen volgen wij de internationale norm IEC 61850. En voor system engineering op basis van IEC 61850 is Helinks STS een krachtige tool. Als mede-ontwikkelaar van Helinks STS zijn wij een officieel verkooppunt voor klanten in Nederland.

De voordelen voor uw organisatie

  1. IED producent onafhankelijk: Helinks STS maakt het mogelijk om de communicatie op basis van het IEC 61850 protocol tussen IED’s van verschillende producenten snel en efficiënt te engineeren en te onderhouden.
  2. Efficiëntieverbetering: Helinks STS ondersteunt zowel top-down als bottom-up engineering, waardoor het engineering proces vele malen sneller en efficiënter verloopt dan bij conventionele engineering methodieken.
  3. Standaardisatie: Helinks STS gebruikt typicals die als sjabloon fungeren en waarin de gemeenschappelijke ontwerpprincipes, specificaties en configuraties zijn vastgelegd. Op deze manier wordt de consistentie in de engineering en de implementatie in IED’s bevorderd.

Met Helinks STS kunt u uw onderstations digitaal transformeren, operationele kosten verlagen en de betrouwbaarheid van uw engineering werkzaamheden vergroten. Het is de toekomst voor onderstationsbeheer en de sleutel tot een succesvolle toekomst in de energie-infrastructuur.