Scan Gezonde luchtkwaliteit

Hoe maakt u een gebouw veilig en gezond voor gebruikers?

De Covid-maatregelen maken de doorgang van bedrijfsprocessen complex.  U wilt als organisatie en gebouweigenaar uw medewerkers en gebruikers een veilige en gezonde werk- en leefomgeving bieden. Ook wilt u dat bedrijfsprocessen niet stil komen liggen. Onderwijsinstellingen en verpleeghuizen hebben tevens de verplichting om het ventilatiesysteem te laten controleren.

Hoe maakt u een gebouw veilig en gezond voor gebruikers? Welke rol speelt een veilige ventilatie in het gebouw? Krijg zekerheid door een check van onze specialisten. Waar nodig lossen wij het direct op. Met de verkregen informatie kunt u indien nodig ingrijpen en maatregelen nemen om tijdelijke of structurele ventilatieverbeteringen door te voeren. Dit is van groot belang gezien mede vanwegede koudere temperaturen  in combinatie met de huidige risico’s op coronabesmetting.

Stappenplan gezond binnenklimaat

Hoe gezond en veilig is uw gebouw?

Wij helpen onze klanten door de binnenruimten van verpleeghuizen, onderwijsinstellingen maar ook zorginstellingen, kantoren en industriële werkplekken te onderzoeken en waar nodig veiliger en gezonder te maken. Kom erachter hoe gezond en veilig uw gebouw is met de Scan veilig binnenklimaat.

 • Een meting op locatie met bijbehorende analyse en rapportage voor een vaste prijs. Dit betekent:
 • We controleren uw gebouwen aan de hand van de geldende norm per marktsegment
 • Wij trekken conclusies op basis van werkelijke metingen in plaats van aannames
 • We brengen mogelijk verspreidingsrisico in kaart (ventilatie) maar checken ook direct de toilet groepen, vloerputten en luchtroosters (ook op legionella)
 • Onze bevindingen worden omgezet naar een gebouwscore o.b.v. de geldende norm.
 • Per locatie bespreken wij de score en eventueel te nemen maatregelen.
 • Te nemen maatregelen vertalen we naar een maatwerkadvies en uit te voeren werkzaamheden 

Wanneer u blijvend in controle wilt zijn over het gezond en veilig functioneren van uw gebouw, is er volledig inzicht nodig in de huidige status van uw technische installaties. Dit betekent dat er een aantal belangrijke controles moeten worden uitgevoerd. De Croonwolter&dros QuickScan wordt  uitgevoerd op de volgende onderdelen:

 • Ventilatie capaciteit
 • Luchtkwaliteit 
 • Thermisch comfort
 • Relatieve vochtigheid
 • Veiligheid & beveiliging
 • Waterkwaliteit (legionella preventie)

PLAN EEN AFSPRAAK IN MET ÉÉN VAN ONZE SPECIALISTEN

Neem direct contact op

KRIJG ZEKERHEID OVER VEILIGHEID, GEZONDHEID, WET- EN REGELGEVING ÉN KOSTEN

Uw eindgebruiker wil een gezond en veilig gebouw. Ook moet uw gebouw aan overheidsnormen voldoen. Bijvoorbeeld specifiek voor scholen of het ventilatiesysteem in orde is en in algemeenheid voor organisaties die moeten zorgen voor een veilige werk- en leefomgeving.

Onze specialisten zorgen voor betrouwbare installaties. Dat betekent:

 • Uw gebruiker krijgt de gezonde en veilige werkomgeving waar hij of zij op rekent.
 • U voldoet aan de wet- en regelgeving voor veilige gebouwen, nu en in de toekomst.
 • U en uw gebruiker hebben prijszekerheid. Wij leveren vooraf een degelijk kwalitatief advies.

MAXIMAAL INZICHT IN UW GEBOUW EN KLAAR VOOR DE TOEKOMST. 

Met slimme gebouwtechnologie kun je blijvend in controle zijn over uw gebouwen en inspelen op belangrijke ontwikkelingen. Truestate is ons integrale dataplatform waarmee we u in staat stellen gebouwprestaties realtime te monitoren en blijvend te optimaliseren. Gedacht vanuit de gebruiker. Het platform geeft onder andere inzicht in de kwaliteit van het binnenklimaat. De toepassing bestaat uit slimme sensoren die continu gegevens verzamelen over o.a. het CO2-gehalte in de ruimte. Via het platform is een totaaloverzicht beschikbaar over alle lokalen of ruimtes waar een sensor aanwezig is. Met deze toepassing biedt Truestate de gebruikers het inzicht om het risico op coronabesmetting in gebouwen als scholen en verzorgingshuizen te reduceren.

Meer weten? Neem contact op met één van onze specialisten.

Meer weten over ons slimme integrale dataplatform? Plan een afspraak in met één van onze specialisten.