Roparun

Hieronder staan de sponsors die gekozen hebben voor:
Partner Pakket D | Friends of Team 67
Sponsoring (geldbedrag of in natura) | waarde: vanaf
€ 150 t/m € 499

  • Logo en naamsvermelding op de teamwebsite

Cable Partners is de Kabelgroothandel voor de zakelijke markt. Zij leveren alle soorten elektriciteitkabels en toebehoren voor ieder marktsegment en op ieder gewenst moment. De afgelopen jaren hebben zij zich ontwikkeld tot een vooraanstaande en betrokken partner in de elektrotechnische branche. Hun succesfactor is de tomeloze energie en de wil om elke klant op het juiste moment te beleveren.

Dassen Bouw is een vakkundig bouwbedrijf voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. En wilt u duurzame aluminium kozijnen of een lichtstraat? Dan staat DAS' Aluminium voor u klaar met advies en gedetailleerde voorstellen om uw bouwdroom werkelijkheid te maken.

Haafkes Veldwachter - Bij ons krijgt de klant veel aandacht. Als aannemer kruipen wij graag in de rol van gesprekspartner en adviseur en weten we voor elk probleem wel een oplossing te bedenken. Wij zijn een erkend leerbedrijf en leiden jonge mensen graag op. Haafkes Veldwachter is een relatief kleine aannemer, maar tegelijkertijd ook groot. Wij bundelen onze krachten dan met ons moederbedrijf Aannemersbedrijf W.J. Haafkes en Zonen, gevestigd in Goor. Op die manier kunnen wij ook grote en complexe projecten aannemen doordat we de kennis en mankracht ter beschikking hebben.

Haitjema in Dedemsvaart is een erkende specialist in totaaloplossingen op het gebied van grondwaterwinning, grondwaterbeheer en energieopslag in de bodem. In ruim 120 jaar heeft Haitjema een ruime kennis en ervaring opgebouwd en hebben zij een uitgebreid netwerk van tevreden klanten in binnen- en buitenland. Dankzij de jarenlang opgebouwde vakkennis en ervaring mag Haitjema zich zonder meer specialist noemen op het gebied van onder meer bodemenergiesystemen inclusief de bijbehorende installatietechniek, (drink)watervoorziening, geothermie, delfstoffen, bodemonderzoek, booractiviteiten en service & onderhoud. Kiest men voor Haitjema, dan kiest men voor één bedrijf; één naam voor alle vragen en opdrachten op het gebied van grondwater!

Isolatiebedrijf Hanenberg is een flexibele organisatie waar de lijnen van aanvraag tot uitvoering én oplevering kort zijn. Door de combinatie van kennis, kwaliteit en proactief gedrag ontnemen zij uw zorg over het isolatieproject. Zij steunen dit goede doel graag omdat deze fantastische mensen op een bijzondere manier een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ze vinden de deelname van Team67 daarom ook een super initiatief!

Hercules Duikbedrijf is reeds in 1978 opgericht en richt zich voornamelijk op inshore duikwerkzaamheden. Als professioneel duikbedrijf verrichten ze de meest uiteenlopende werkzaamheden onder water. Hercules Duikbedrijf beschikt dankzij ruim 35 jaar ervaring over de juiste kennis, mensen en middelen om hun werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren en af te leveren.

IBMO is gespecialiseerd in brandvertragende-, gas-, en waterdichte afdichtingen en doorvoeren. Zodra er zich een situatie voordoet waarbij leidingen en of kabels door een wand of vloer lopen heeft IBMO een passende afdichtende oplossing.

Kannegieter...... verbindt werelden. Welkom in de digitale wereld van Kannegieter, een kennisgedreven organisatie op het gebied van in- en outdoor infrastructuur en slimme distributieoplossingen. Al 60 jaar gebruiken wij onze uitgebreide kennis en ervaring om nieuwe technologieën en oplossingen te vinden om werelden met elkaar te verbinden. Waar het gaat om de inrichting van datacenters, 'wireless' oplossingen of 'fibre to the home', Kannegieter verbindt uw wensen met de oplossingen van onze partners.

Voor het onderhouden, renoveren en inrichten van vastgoed is er een professionele, betrouwbare partner nodig; dat is Maasmond. Het liefst geeft men al het werk aan één partij, zodat er niet meer naar hoeft te worden omgekeken. Naast de prijs en de planning is de kwaliteit van het eindresultaat natuurlijk heel belangrijk: een sfeervolle en comfortabele omgeving waarin het voor gebruiker en bezoeker goed toeven is.

Mare richt zich op het blijvend verbeteren van resultaat/winstgevendheid door...

  • Advies: ondersteunen bij het maken van keuzes & vertalen daarvan in heldere plannen
  • Projectmanagement: begeleiden & aansturen van verbeter- en verandertrajecten
  • New Business: ontwikkelen van nieuwe verdienmodellen en opzetten van nieuwe ondernemingen

MDB heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in het verhuren van materieel inclusief het leveren, monteren/demonteren en adviseren. Door in een zo vroeg mogelijk stadium in het proces te zijn betrokken, kunnen we specialistische kennis en ervaring delen en u een passende oplossing bieden. Dienstverlening aan de maatschappijen van TBI staat bij ons voorop, waarbij we rekening houden met prijs, kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

Novomark is een familiebedrijf dat inmiddels 50 jaar bestaat en gespecialiseerd is in het maken van onder meer: Stickers, Type- en machineplaten, naamplaten en labels.
Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste productietechnieken. Doordat de producten in eigen huis worden vervaardigd kenmerken ze zich door een hoge kwaliteit, een lage prijsstelling en korte leveringstijden. Novomark levert aan grote en kleine bedrijven, maar ook aan ziekenhuizen en andere zorg- en onderwijsinstellingen. 

Post Luchtkanalen - Installatiebedrijven vertrouwen op de producten van Post Luchtkanalen. Geschikt voor elke toepassing, voor welke sector dan ook. Post Luchtkanalen produceert zelf luchtkanalen en appendages en houdt alles in eigen hand. Dat werkt prettig voor ons. En is bovenal in het belang van u.

PUK Benelux is een wereldwijd actieve ondernemingsgroep uit de metaalverwerkende industrie. Zij ontwikkelt, produceert en verhandelt kabeldraagsystemen, kabelklemmen, ondervloersystemen en onderliggende constructies voor fotovoltaïsche installaties en biedt oplossingen voor de sectoren industrie, gebouwentechniek, infrastructuur, energie en olie en gas.

Veenman+ verzorgt alle communicatie-uitingen. Dat doen ze met grote kennis van zaken en een flinke dosis Rotterdams enthousiasme. Veenman+ denkt met de mensen mee en helpt hen met een optimale inrichting en verbetering van hun communicatie- en mediaprocessen . Zij regelen de productie en zorgen voor het maximaal haalbare resultaat binnen het beschikbare budget. Anders gezegd: ze halen het onderste uit de kan. Ze regisseren, adviseren en zorgen dat het goed geregeld wordt. Zodat men zich met een gerust hart op andere zaken kan focussen.

Th. Wortelboer - Specialist in machines en gereedschappen voor pijpleidingsystemen. Meer dan 70 jaar ontwikkeling en innovatie in machinebouw.

ZLI BV - Sinds 1960 houden wij ons al bezig met het ontwerpen en maken van constructies en producten in staal, RVS en aluminium. Croonwolter&dros is al jaren een trouwe klant van ons. Wij doneren aan dit team omdat wij veel bewondering hebben voor de prestatie die zij neerzetten en wij graag een bijdrage willen leveren aan de goede doelen die ze daarmee steunen. We wensen iedereen veel succes!