Roparun

Afgelopen jaar heb ik al een klein beetje mogen ‘proeven’ van de Roparun. Terwijl de rest van het team hard bezig was om sponsoren en donateurs te benaderen, was ik op de achtergrond de nieuwe website (www.team67.nl) aan het opbouwen.

Tijdens het weekend van de Roparun heb ik ook meegewerkt aan de verslaggeving en door alle mooie foto’s en prachtige verhalen was ik er dan ook al vrij snel van overtuigd: ”Hier moet ik aan meedoen!”

Net als ieder ander heb ik, helaas (!), ook te maken met familie, vrienden, bekenden, met kanker en gelukkig bestaan er zulke mooie initiatieven, zoals de Roparun, die zoveel mogelijk geld proberen in te zamelen om voor hen die het nodig hebben “Leven toe te voegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven."

Eén van de dingen die ik het mooist vind om te doen is om samen met een team naar één doel toe te gaan! Hoe mooi is het dan dat ik onderdeel mag zijn van Team 67 en dat we ook nog eens een steentje mogen bijdragen aan dit fantastische initiatief!

Op naar 30 mei 2020!