Campus 2.0 - Gebouw 3

De vraag: samenwerking stimuleren in gezonde, open en flexibele werkomgeving

Gebouw 3, aan de rand van de Run 6500, is onderdeel van het Campus 2.0 project. Dit omvangrijke project heeft als doel om alle circa 15.000 werknemers van de regio Eindhoven samen te krijgen in Veldhoven om onderlinge samenwerking nog beter te kunnen stimuleren. Gebouw 3 huisvest circa 2.400 medewerkers in een gezonde, open en flexibele werkomgeving die de cultuur van samenwerking optimaal weerspiegelt. 

De oplossing: demontabele en circulaire installaties incl. software

Croonwolter&dros heeft diverse technologische systemen gerealiseerd op het gebied van brandveiligheid, luchtbehandeling, sanitaire installaties, CV en gekoeld water installatie met warmtepompen. Ook het ontwerp en de realisatie van de gehele M&R-installatie (meet- en regeltechniek) en bijbehorende software lag bij Croonwolter&dros.

Onze eigen modulaire fabriek ‘ModuleMakers’ heeft de gehele cv/gekoeld waterinstallatie volledig modulair gebouwd. Op alle bouwlagen zijn klimaatplafonds en Hybridairs (klimaatplafondeilanden) toegepast. De installaties zijn demontabel en circulair opgebouwd. Dat is efficiënt in tijd en geld, maar vooral ook schoner, veiliger, gezonder. Het maakt gebouwen bovendien beter beheersbaar en makkelijker aanpasbaar of herbruikbaar in de tijd.

Het resultaat: duurzame, prettige en gezonde werkomgeving

Het gebouw past bij de duurzame toekomstambitie. Het gebouwontwerp is vooruitstrevend, waarbij duurzaamheid een centrale rol speelt en waarmee een prettige en gezonde werkomgeving geboden wordt voor nu en in de toekomst. Centraal in het gebouw bevindt zich een aantrekkelijke ruimtelijke Plaza die toegankelijk is voor alle medewerkers. 

Gebouw 3, maar liefst 30.000 m2, heeft een BREEAM Excellent en WELL GOLD duurzaamheidsniveau. Hierbij draait het niet alleen om energiebesparing, maar ook om het creëren van een optimale gezondheid in het pand.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? 

Neem contact met ons op!

Stuur project door