Telecontrol: Meer grip op uw gebouw

Als vastgoedeigenaar, -beheerder en -gebruiker wilt u altijd inzicht hebben in de technische prestatie van de installaties en indien nodig, snel kunnen ingrijpen zodat uw bedrijfsvoering geen gevaar loopt. Dit is echter complex en tijdrovend.

Met Telecontrol biedt Croonwolter&dros een totaaloplossing in gebouwbeheer op afstand. Wij houden 24/7 zicht en controle op het goed presteren en functioneren van uw technische installaties. Bovendien helpen wij u om de energieprestatie van de installaties te verhogen en de kosten te verlagen.

Wat levert Telecontrol op voor uw bedrijfsvoering?

Remco Neef
Manager Telecontrol

Lagere kosten

Meldingen worden vaak opgelost zonder de inzet van een servicetechnicus.

Altijd bereikbaar

24/7 via telefoon of ons gebouwbeheersysteem

Merkonafhankelijk

Wij kunnen elk type gebouwbeheersysteem op afstand beheren en controleren.

Vakkundig

Onze systeemengineers zijn zorgvuldig en vakkundig.

Abonnementskeuzes

Maak een keuze uit onze dienstverlening en stel zelf uw Telecontrol abonnement samen.

Keuze 1: Beheer op afstand

Een abonnement Beheer op afstand geeft inclusief storingsanalyse een volledig beheer van uw installatie op afstand. Door de maandelijkse controle op werking van de installatie, kunnen comfortklachten mogelijk worden voorkomen. Het controleren en eventueel bijstellen van de parameters zoals tijdprogramma’s,  stooklijnen, PID-instellingen, compensatie-instellingen enz. kan leiden tot lagere energiekosten.

Keuze 2: Storingsanalyse

Als u kiest voor een abonnement Storingsanalyse zal bij het optreden van een storing op de installatie ingebeld worden. Indien mogelijk wordt de storing of melding op afstand door Telecontrol verholpen. Indien dit niet mogelijk is zal afhankelijk van de urgentie van de storingsmelding direct of de eerstvolgende werkdag worden door gemeld naar een door de opdrachtgever opgegeven meldpunt. De doormelding wordt gerealiseerd, tenzij anders aangegeven, naar TBI Direct, de meldkamer van Croonwolter&dros.

Keuze 3: Beheer GBS Portal

Met een abonnement Beheer GBS Portal is het mogelijk online toegang te hebben op de installatiesystemen van gebouwen en objecten voor toegekende gebruikers. De eindgebruiker beslist welke onderaannemers toegang krijgen tot de projecten en met welke rechten. Telecontrol biedt ondersteuning voor alle niet ICT gerelateerde zaken zoals gebruikersbeheer en het updaten van aangeleverde projectsoftware.

Privacy

Bij een telefonische melding worden de gesprekken opgenomen. Hiervoor hanteren wij een strikt beleid waarin staat waarom we dit doen en hoe we met deze gegevens omgaan. Ons beleid en de grondslag is beschreven en kunt u downloaden op deze pagina.

Aan de slag met Telecontrol?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!