Technische Automatisering & Informatisering (TAI)

Efficiëntere processen door slimme automatisering.

Meteen aan de slag met TAI? Bel +31 6 15 07 81 36 of vul het formulier onderaan de pagina in!

Niemand weet hoe de toekomst eruitziet, maar één ding is zeker… Datagestuurde technologie gaat onze wereld veranderen.

De industrie. De infrasector. De watersector . Energieproducenten. Allemaal staan ze voor dezelfde uitdagingen: hoe maken we onze assets, producten en processen duurzamer, efficiënter en veiliger? Hoe creëren we voorspelbaarheid?

Het antwoord is simpel. 

Door er intelligentie in te stoppen. Innovatieve digitale technologie. Want dan kun je er informatie uit halen en daarop sturen met slimme automatisering. En dat is wat wij doen. Tunnels, fabrieken, waterzuiveringsinstallaties en windmolenparken intelligenter maken. Om maar wat voorbeelden te noemen.

Wij zijn TAI. Kort voor Technische Automatisering en Informatisering. 

Geen doorsnee automatiseerder, maar een ontwikkelaar en system integrator van baanbrekende, datagestuurde technologieën. 

Samenwerken met de kennis van morgen

Ligt op uw bureau een project dat nog nooit eerder door iemand is gerealiseerd? Kom maar op. Dat zijn juist de uitdagingen waar wij van houden. Complexe technische automatiseringsvraagstukken oplossen, is onze corebusiness. Vraagstukken waarin alles samenkomt: IT, OT, hardware engineering en diepgaande domeinkennis van het energie-, water-, infra- en industriedomein.

Want daar ligt onze kracht. Innoveren en systemen integreren. De kennis van morgen vandaag al implementeren. Samen met u als opdrachtgever.

AI verhoogt productiviteit en efficiëntie

AI kan ons werk efficiënter maken en ook de processen van onze klanten enorm verbeteren. Bij Croonwolter&dros Technische Automatisering & Informatisering werkt een team van AI-specialisten die organisaties kunnen transformeren met op maat gemaakte, datagedreven oplossingen. Onze specialisten gebruiken hun diepgaande kennis van industriële processen en geavanceerde analytische technieken om te bepalen waar AI de grootste impact kan hebben op productiviteit en efficiëntie.

Benieuwd hoe wij jouw bedrijfsvoering kunnen verbeteren en tegelijkertijd kosten kunnen besparen? Neem contact op met Charlie ter Horst – Croonwolter&dros AI lead.

Charlie ter Horst
AI Lead

Ontwikkelaar en system integrator van baanbrekende datagestuurde technologieën

U merkt, met TAI treft u geen doorsnee automatiseerder aan uw zijde.

Wij zijn een ontwikkelaar en system integrator van baanbrekende, datagestuurde technologieën.

Zaken als kunstmatige intelligentie, zelflerende systemen en virtual reality zetten wij al jarenlang in. Daarmee maken we elke dag meer mogelijk.

Wat onze datagestuurde technologie mogelijk maakt:

  • Centraal op afstand monitoren en besturen
  • Optimale afstemming van vraag en aanbod
  • Kortere time-to-market
  • Minder energieverbruik
  • Minder storingen
  • Betere traceerbaarheid
  • Betere doorstroming
  • Betere betrouwbaarheid
  • Betere voorspelbaarheid

Uw partner en drijvende kracht in het projectteam

With great power comes great responsibility.’ Het is niet onze quote (Hij is van Ben Parker uit ‘Spiderman’), maar het zijn wel woorden naar ons hart. Binnen projectteams zijn wij al snel de drijvende kracht. De verbinder en uitdager.

Want geavanceerde besturingssystemen en slim informatiemanagement bieden veel kansen. Maar om die volledig te benutten is meer nodig dan diepgaande kennis van technische automatiseringen en informatisering. We hebben het dan over competenties als samenwerken, teamcommunicatie, plannen, organiseren en integraal en out of the box denken. 

Dat zit niet bij iedere automatiseerder in het bloed. Bij TAI wel. Een wereld van verschil.

Alle data binnen uw processen inzichtelijk

Voor onze specialisten in procesautomatisering is het ontwerpen, bouwen en in bedrijf stellen van productieprocessen via PLC, SCADA of DCS dagelijkse kost. Daarbij maken wij alle data binnen uw processen en assets inzichtelijk. 

Waarom is dat belangrijk?

Allereerst om als producent alle kansen in uw bedrijfsvoering te kunnen benutten. Maar ook om de geleverde kwaliteit te kunnen aantonen aan uw klanten. En om overheden te kunnen verzekeren dat is voldaan aan de wet- en regelgeving.

Onze succesfactoren

Brede kennis

We kennen de processen en systemen in onze markten als geen ander. Die uitgebreide markt- en proceskennis combineren we met veel IT- en OT-expertise.

Innovatief

Om uw processen te verbeteren, zetten we graag de nieuwste innovaties in, zoals internet of things, machine learning, kunstmatige intelligentie, zelflerende systemen en virtual – en augmented reality.

Integrale oplossingen

U heeft één aanspreekpunt voor zowel de hardware-kant (van sensor en actor tot de apparatuur in het datacenter) als de software-kant (programmering van de besturing tot vergaande data-analyse).

Alles in eigen huis

Van adviseur tot programmeur en onderhoudstechnicus. Omdat wij deel uitmaken van Croonwolter&dros heeft u één aanspreekpunt voor PA, E, W en elke andere discipline die binnen een project vereist is.

Specialiteiten van het huis

Als u ons vraagt waarin wij uitblinken, dan is ons antwoord: zie onderstaand lijstje. Het zijn onze specialiteiten van het huis. En voor u 9 redenen om te kiezen voor TAI.

Samenwerking en teamcommunicatie

Samenwerken met TAI is samenwerken met een ingespeeld team. We steken veel energie in het teamproces, ook met u. Ons geheim? Goede communicatie. 
 

Plannen en organiseren van complexe softwareprojecten

De procesautomatisering van zeer grote en complexe projecten organiseren wij moeiteloos dankzij onze agile werkwijze. Uniek binnen de OT-wereld.

Integrale systeembeschouwing van begin tot eind

Integrale systeembeschouwing is een van de succesfactoren van soepele procesautomatisering. En een van onze kwaliteiten.
 

Fabrikantonafhankelijke software ontwikkelen met systems engineering

Wij ontwikkelen onze systemen in de universele programmeertaal UML middels Enterprise Architect. Hierdoor kan iedereen werken met en bijdragen aan onze software.

Machineveiligheid op softwareniveau

De software waarin wij programmeren voldoet aan betrouwbaarheidslevel 3. Hierdoor kunnen wij uw machineveiligheidsrichtlijnen borgen op softwareniveau.

Automatische black én whitebox testen, inclusief simulatie

Sinds jaar en dag zetten wij testrobots in bij grote, complexe systemen om automatisch te testen op blackbox én whitebox niveau. Inclusief simulatie met digital twin.
 

Werken met projectspecifieke engineeringdatabases

TAI beschikt over een zelf ontwikkelde tool om alle projectdata centraal te beheren. Hierdoor werkt elk systeem altijd met dezelfde, actuele data.    

Hardware engineering voor aansluiting op veldapparatuur

Wij ontwikkelen niet alleen software maar ook de hardware die nodig is om systemen aan te kunnen sluiten op de installaties in het veld. 

Virtualisatie en bijkomende cyber security aspecten

Projecten draaien op virtuele servers en cyber security, inclusief hardening, zijn eveneens belangrijke specialisaties van TAI. Efficiëntie en veiligheid gaan bij ons hand in hand.  

Onze Markten

Bij TAI werk je niet bij een doorsnee procesautomatiseerder. Je doet ook geen doorsnee projecten. Wat je wel doet? Samen met een team van slimme, fijne collega’s werken aan baanbrekende, datagestuurde technologieën. Voor opdrachtgevers die de lat lekker hoog leggen. 

En geloof ons. Als je daar eenmaal van geproefd hebt, wil je nooit anders meer. Dus bekijk snel onze vacatures.

Aan de slag met Technische Automatisering & Informatisering (TAI)?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!