Survey and Inspection

De zekerheid van veilige en betrouwbare installaties en assets.

Een veilige werkomgeving en een ongestoorde voortgang van bedrijfsprocessen. Dat zijn geen zaken waar een organisatie naar streeft. Dat zijn zekerheden die organisaties willen hebben. Als het gaat om (elektro)technische installaties en assets, biedt Croonwolter&dros Survey and Inspection (CSI) u die zekerheden.

Veilig, betrouwbaar en duurzaam

Met onderzoek, inspectie en consultancy maken én houden wij de installaties en de assets van onze opdrachtgevers veilig, betrouwbaar en duurzaam. Of het nu gaat om installaties in datacenters of operatiekamers. Om stadskantoren of zorginstellingen. Om installaties in explosiegevaarlijke gebieden of bouwkundige assets als gebouwen en bruggen.

Opdrachtgevers

Met onze specialisten behoren we tot de belangrijkste inspectiebedrijven van Nederland. We werken voor gerenommeerde opdrachtgevers zoals Rijkswaterstaat, multinationals in de industrie, offshore en energiesector en voor koplopers in de bouw, infra, zorg en zakelijke dienstverlening.

Martin Adriaanse
Manager Survey and Inspection
“Voor onze strategische consultancy baseren wij ons niet alleen op onze uitgebreide kennis, maar ook op de dagelijkse inspectiepraktijk. Dat maakt onze adviezen erg waardevol voor opdrachtgevers.”
Martin Adriaanse - Manager CSI

Waarmee mogen we u helpen?

Met een breed dienstenaanbod helpen we u graag om het allemaal goed te regelen.

Inspectie van o.a.:

  • Laagspanningsinstallaties (NEN 3140, SCIOS scope 8, NEN 1010-61 en ATEX Inspecties)
  • Hoogspanningsinstallaties (NEN 3840)
  • Bekijk onze dienstenmatrix voor een compleet overzicht.

Advies & consultancy o.a.:

  • Advies en toetsing bij nieuwbouw, oplevering en instandhouding van elektrotechnische installaties
  • Meedenken over plannen van aanpak, risicobeheersing en inspectielastreductie

Conditiebepaling/voorspelbaar onderhoud o.a.:

  • Visuele drone-inspecties van gebouwen, kunstwerken en industriële assets

Dienstenmatrix

Bekijk onze dienstenmatrix voor een volledig overzicht van onze diensten.

Daarom kiest u voor CSI

SCIOS gecertificeerd

CSI voert SCIOS gecertificeerde scope 8, 9 10 en 12 inspecties uit aan laagspanningsinstallaties, arbeidsmiddelen en zonnestroom installaties. Deze certificering is uw garantie voor kwaliteit. In het voortraject wordt samen met de klant gekeken welke inspecties aansluiten bij de vraag.

We lopen voorop

Met de inzet van drones voor inspecties op moeilijk bereikbare plaatsen zorgen we voor meer veiligheid, een lagere inspectielast en een hoge accuratesse.

IV-schap

Met onze eigen experts, kunnen we het IV-schap (Installatieverantwoordelijke) overnemen. Ook kunnen wij het IV-schap en inspecties uitvoeren op installaties aangelegd door Croonwolter&dros.

Integrale aanpak

We maken deel uit van Croonwolter&dros. Daardoor kun je bij ons terecht voor het complete beheer en onderhoud van je assets (E- en W-installaties en bouwkundig).

We staan altijd voor je klaar

Door onze omvang en ons kennisniveau zijn we flexibel in onze operationele bezetting en kunnen we altijd snel schakelen.

Wij zijn uw kenniscentrum!

Wilt u binnen uw organisatie meer bewustzijn creëren rond wet- en regelgeving, inspectienormen en veiligheidsbeleid? Door onze uitgebreide kennis en dagelijkse ervaring met de inspectiepraktijk zijn we een waardevol kenniscentrum voor opdrachtgevers.

Aan de slag met Survey & Inspection (CSI)?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!