Revitalisering: Maak uw gebouwen toekomstbestendig

Zijn uw bestaande kantoorgebouwen klaar voor de toekomst? Zijn ze energiezuinig, comfortabel en technisch goed te beheren? Sluiten ze aan bij de veranderende behoeften van de gebruikers en de strengere eisen die de samenleving aan gebouwen en werkomgevingen stelt? Veel kantoorgebouwen dreigen te verouderen en daardoor hun vastgoedwaarde te verliezen. Dit voorkomt u door uw gebouwen slim, duurzaam en vitaal te maken.

Croonwolter&dros is gespecialiseerd in het herontwikkelen van vastgoed. Ons uitgangspunt is dat gebouwen een oneindige levensduur hebben, zolang ze maar aandacht krijgen. Door gebouwen te revitaliseren, maken we die oneindige levensduur mogelijk. We zorgen dat uw gebouwen slim worden en een gezond en vitaal werkklimaat bieden, zodat de verhuurbaarheid  optimaal blijft. Soms met behoud van functie, soms met een nieuwe functie. Zo kan een kantoorgebouw ook worden omgebouwd naar senioren- of studentenwoningen.

Smart technology for friendly buildings

Door goed te kijken naar beleving, verduurzaming, gezondheid, ontwerp, realisatie en financiering zorgen we dat een gebouw zich aanpast aan zijn gebruikers, en niet andersom. Dit doen we slim. Met slimme gebouwtechnologie kun je inspelen op belangrijke ontwikkelingen. Onze Smart Buildings propositie Truestate is een integraal dataplatform waarmee we je in staat stellen gebouwprestaties realtime te monitoren en blijvend te optimaliseren. Gedacht vanuit de gebruiker.

Onze specialisten zorgen voor toekomstbestendige gebouwen. 
Dat betekent:

  • Gezonde werkplekken. Goede ventilatie, voldoende daglicht en een prettige temperatuur. Een gebouw heeft veel invloed op de gezondheid van de gebruikers. Wij zorgen samen met u voor gezonde werkplekken. 
  • Lagere kosten. Door duurzame oplossingen te ontwikkelen blijven de verhuurbaarheid en de vastgoedwaarde behouden. Dat zorgt voor een lagere Total Cost of Ownership.
  • Streven naar Paris Proof. Wij stimuleren onze klanten Paris Proof te worden. Adviseren om klimaatafspraken van Parijs gezamenlijk te bereiken.
  • Integrale oplossing. Met bijna 150 jaar ervaring in ontwerp, bouw en onderhoud, en de meest recente kennis van slimme IT-technieken, helpt Croonwolter&dros u van A tot Z. 

Alle kantoorgebouwen energielabel C

In 2023 moeten alle kantoren die groter zijn dan 100 m2 minimaal energielabel C hebben. Dat heeft de Rijksoverheid bepaald. Veel gebouweigenaren moeten maatregelen treffen om dit label te kunnen ontvangen. U ook? Dan helpen we u daar graag bij. Maak een afspraak met ons en ontvang vrijblijvend een overzicht van de mogelijkheden, inclusief een indicatie van de investering. 

Aan de slag met Revitalisering?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!