Jord - Duurzame Energie Exploitatie

Energie exploitatie? Croonwolter&dros presenteert Jord

Jord komt voort uit Croonwolter&dros en bouwt voort op meer dan 10 jaar ervaring in het ontwerpen, realiseren, exploiteren en financieren van duurzame warmte en koude installaties. Jord levert fossielvrije schone warmte. Door warmte en koude uit onze bodem of buitenlucht te benutten, levert Jord voor elk vastgoedproject de meest optimale warmte-oplossing. Met ons warmtebedrijf Jord gaan we samen stappen ondernemen om verdere verduurzaming van de gebouwde omgeving nog sterker te maken. 

Jord ontwerpt, bouwt en exploiteert een energie-installatie voor jouw situatie.

 1. Voor elk vastgoedproject een optimale warmte-koelingsoplossing 
 2. Compleet geïnstalleerd en onderhouden door top-experts
 3. Lage investeringen (BAK), langdurig duurzaam rendement
 4. Met Toekomst-Proof garantie

Krijg zekerheid vooraf over comfort, wet- en regelgeving, én kosten

Jouw eindgebruiker wil een comfortabel en duurzaam gebouw met lage energiekosten. Ook moet het gebouw aan overheidsnormen voldoen. Bijvoorbeeld om aardgasvrij te zijn of een goede energieprestatie te halen.

De specialisten van Jord zorgen voor een betrouwbare installatie die continu energie levert uit duurzame bron. Dat betekent:

 • De gebruiker krijgt het comfort waar hij op rekent. Warmte, koude en elektriciteit die past bij zijn wensen.
 • Jij maakt de groene ambities waar die je met jouw gebouwen hebt.
 • Je voldoet aan de wet- en regelgeving voor duurzame gebouwen, nu en in de toekomst.
 • Jij en jouw gebruiker hebben prijszekerheid. Wij leveren je de energie die je nodig hebt voor een transparante prijs.

Project: woonpalet kreeg duurzaam en betaalbaar comfort in 49 woningen

Woningcorporatie Woonpalet bouwde in het project Gizeh 33 zelfstandige woningen en 16 zorgwoningen voor dementerenden in Zeewolde. Het project werd ontworpen met een gasaansluiting, maar tijdens de ontwikkeling werd geswitcht naar een aardgasvrij gebouw.

De uitdaging was om het project van duurzame warmte en koude te voorzien, maar wel op een betaalbare en betrouwbare manier.

Jord bedacht en bouwde, samen met Heijmans, de oplossing: luchtwarmtepompen met een centrale opwekking. Door de installatie ook te financieren en te beheren leveren we gegarandeerd comfort tegen lage kosten.

"Gizeh is een buitengewoon duurzaam gebouw geworden, waar de nieuwe bewoners én wij van Woonpalet heel trots op zijn."
Wiepke van Erp Taalman Kip | directeur-bestuurder van corporatie Woonpalet

Ontwikkel je eigen energie-oplossing met één contactpersoon

Misschien heb je al een goed beeld van jouw nieuwe of gerenoveerde gebouw. Of je staat nog aan het begin van jouw plannen en wilt energie vanaf dag 1 meenemen in jouw concept.

In elk geval geldt: het loont om jouw gebouw en energie-installatie als één geheel te ontwerpen. Jouw investering gaat omlaag, de levensduur omhoog. En dus valt de total cost of ownership gunstiger uit.

Neem contact met ons op om direct met een maatwerk-oplossing te starten:

 • Je vertelt ons waar je staat. Onze specialisten helpen je verder. Van concept op papier tot en met een draaiende installatie in uw gebouw.
 • Je weet snel waar je aan toe bent door onze unieke ontwerpsoftware. De eerste tekeningen en kostenramingen liggen direct op tafel. Zo hebben we een concreet startpunt om jouw project te bespreken.
 • Je hebt één contactpersoon, die van ontwerp tot energielevering het aanspreekpunt is. Je verliest geen tijd en waarde door onnodige overdracht tijdens het project.
 • Je krijgt een oplossing die bij jouw gebouw en de gebruiker past. Wij zijn niet gebonden aan een bepaalde technologie.

Aan de slag met Duurzame Energie Exploitatie?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!