Infra Maintenance: lagere kosten door goed en tijdig onderhoud op infrastructuur

Beheert u een infra-object, dan wilt u een veilige en goed werkende tunnel, brug of sluis, waar u nauwelijks omkijken naar heeft. U moet erop kunnen vertrouwen dat het object naar behoren functioneert en aan alle veiligheids- en beschikbaarheidseisen voldoet, gedurende de hele onderhoudsperiode. Een betrouwbare partner die het onderhoud volledig verzorgt en de verantwoordelijkheid voor de instandhouding op zich neemt, is daarbij van grote waarde. 

U kunt het volledige (multidisciplinaire) onderhoud van infra-objecten aan Croonwolter&dros uitbesteden. Niet alleen van de tunnel, brug of sluis zelf, maar ook van de omgeving. Wij leveren correctief en preventief onderhoud en vervangen waar nodig onderdelen en gehele installatiedelen (heavy maintenance). Door goed assetmanagement en predictive maintenance plegen we onderhoud op het juiste moment, wat tot een hogere beschikbaarheid en lagere kosten leidt.

Annemarie Rutgers
Manager Commercie & Tendering

Dé specialist in onderhoud op infrastructuur

We zijn gespecialiseerd in technologische oplossingen, het hart van onze infrastructuur, maar zorgen ook voor veiligheid en beschikbaarheid in het omliggende gebied of areaal. Denk daarbij aan onderhoud aan het asfalt of aan de groenvoorziening. Zo heeft u één aanspreekpunt voor het volledige onderhoud van uw object, zodat we de kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid van de techniek waarborgen. En de veiligheid van de gebruikers. 

(multidisciplinair) onderhoud infra-objecten 

Proactief verbeteren

Tijdens de looptijd van ons contract denken we continu mee over mogelijke verbeteringen. Hoe kunnen zaken slimmer, efficiënter, circulair of duurzamer? We spelen direct in op veranderende wet- en regelgeving, maar nog liever lopen we erop vooruit.

Samenwerking in de keten

Als onderdeel van TBI hebben wij alle expertise in huis: van ontwerp tot realisatie, en van onderhoud tot grootschalige renovatie. We kunnen de hele keten ontzorgen en u profiteert van het gemak van één centraal aanspreekpunt.

Uw wensen voorop

Hoe kunt u met de minimale middelen maximale veiligheid en beschikbaarheid garanderen, terwijl uw zich kunt richt op uw hoofdtaken? We denken hier continu over mee en ontzorgen u volledig.

Predictive maintenance

Door de allernieuwste technologie toe te passen kunnen we steeds beter voorspellend onderhoud plegen. Middelen vervangen voordat ze op of kapot zijn voorkomt grote ingrepen die invloed hebben op de beschikbaarheid en levert flinke kostenbesparingen op.

Nieuwe en slimme technologieën

Onderhoud infrastructuur: belangrijk om vroegtijdig in te spelen op veranderende eisen

Marktontwikkelingen gaan snel: binnen een jaar na oplevering van uw infra-object of na het afsluiten van het onderhoudscontract, kan de wet- en regelgeving alweer veranderd zijn. Als partner wijzen wij u in een vroeg stadium op naderende ontwikkelingen, en bieden we daar proactief innovatieve en passende oplossingen voor. 

Onderhoud met minimale overlast voor de omgeving

We doen er alles aan om tijdens het onderhoud de overlast voor weggebruikers, omwonenden en de omliggende natuurlijke omgeving tot een minimum te beperken. Dat doen we door goed te communiceren over de werkzaamheden en waar nodig in de avonden en weekenden te werken. Overlast minimaliseren we ook door eventuele omleidingen zo slim mogelijk in te richten. Hulpdiensten krijgen daarbij extra aandacht. Zij moeten te allen tijde hun bestemming kunnen bereiken. Nauwe samenwerking met de Veiligheidsregio is daarvoor essentieel, en daar zorgen we dan ook voor.

Aan de slag met Infra Maintenance?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!