Green Safe Smart Energy Solution

Veel bedrijven onderzoeken hun kansen voor de opslag van energie uit wind, zon of waterstof. De energiebehoefte in elektriciteit en warmte verandert in een snel tempo. Het opslaan van energie (warmte of elektriciteit) kan onder andere in opslagtanks en grote batterijpakketten, waarbij het gebruik just in time voor verhandeling en eigen gebruik zeer belangrijk worden. 

Tegelijkertijd zijn er uitdagingen als congestie en instabiele energieprijzen door sterk toenemende regionale overschotten én tekorten. Van het gas af en verder elektrificeren van de bedrijven vergoot de uitdaging van congestie en biedt kansen om te gaan handelen in emissies en energie.

Kennissessie over de Green Safe Smart Energy Solution: Innovatie voor Duurzame Energieopslag en -Beheer

In onze kennissessie tijdens iTanks Techniekfestival deelden Paul Hoorens (Business Solutions Manager Hoogspanning), Harry van Breen (Consultant Technische Automatisering & Informatisering Energie) en Martin Boonman (Realisatiemanager WTB)  hoe de ‘Green Safe Smart Energy Solution’ een sleutelrol speelt in het realiseren van een klimaatneutrale toekomst voor opslagfaciliteiten en industriële locaties.

Met een aanpak die specifiek is afgestemd op de unieke kenmerken van elke locatie, streven we ernaar onze klanten te voorzien van oplossingen die naadloos aansluiten bij diverse duurzame energiebronnen. 

Onze ‘Green Safe Smart Energy Solution’ zorgt voor een evenwichtige energiehuishouding, minimaliseert het risico op tekorten, speelt in op prijsschommelingen, en biedt ondernemers de mogelijkheid tot het ontwikkelen van nieuwe bedrijfsmodellen, terwijl het vooral zorgt voor een betrouwbare en veilige bedrijfsvoering van energie-assets.

Vul het formulier in en download de kennissessie

Wilt u ook aan de slag met onze Green Safe Smart Energy Solution? Neem contact met mij op!

Stein van Vugt Commercieel Directeur Industrie per mail: stein.vanvugt@croonwolterendros.nl of per mobiel +31630903730