E-mobility: wat houdt dat in voor jouw bedrijf?

Elektrisch rijden is de toekomst. Bussen en trucks gaan in de nabije toekomst over op emissievrije, elektrische energie. De invoering van milieuzones in grote steden zal dit proces versnellen. Is jouw bedrijf hierop voorbereid?

Onze e-mobility-specialisten helpen je graag. Zij adviseren in het ontwerp, uitvoering, realisatie en kosten van jouw laadoplossing.

Ons landelijk opererende e-mobility team bestaat uit zowel consultants als engineers. Samen werken zij geheel vrijblijvend een ontwerp met bijbehorende kostenraming voor je uit.

Na het verstrekken van de opdracht wordt er een uitvoeringsteam in jouw regio geselecteerd. Hierdoor kan jouw project snel en efficiënt gerealiseerd worden. 

Samen zorgen we ervoor dat het project binnen de afgesproken tijd turn-key opgeleverd wordt. 

Totaaloplossing van hoge kwaliteit en flexibel uitgevoerd

Wij leveren een turn-key totaaloplossing. Door duidelijke afspraken te maken met alle betrokken partijen voorkomen wij verrassingen achteraf. Wij beschikken over een landelijke dekking. Ons ontwerpteam werkt centraal om de hoge kwaliteit te borgen. De uitvoeringsteams werken regionaal om capaciteit en flexibiliteit te garanderen. Wij kunnen merkonafhankelijk werken binnen de e-mobility branche.

 

“Het e-mobility team van Croonwolter&dros denkt met je mee; van concept tot en met oplevering. Een betrouwbare partner waar je op kunt bouwen!”
Kevin Schafthuizen - projectmanager SOS management & beheer

Een maatwerk plan nodig? Neem vrijblijvend contact op!

Ben je van plan om over te stappen op elektrisch vervoer, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij hebben de kennis en ervaring om je te adviseren met een maatwerkplan.

Vul onderstaand formulier in en kom vrijblijvend in contact met één van onze specialisten.