Brandveiligheid

Brand vroeg opsporen

Het voorkomen en signaleren van brand in uw bedrijf is essentieel voor uw bedrijfscontinuïteit en veiligheid. Een brandmeldinstallatie is hierbij onmisbaar, het kan een brand in een vroeg stadium opsporen, en lokaliseren wat snel ingrijpen mogelijk maakt. Hoe sneller een brand bekend is, des te meer tijd er is om iedereen in veiligheid te brengen en brandschade te beperken. Dit versterkt de bedrijfscontinuïteit. 

Totaaloplossing

Van kantoor tot ziekenhuis, van fabriek tot tunnel, Croonwolter&dros biedt veiligheid en continuïteit in de gebouwde omgeving.  Met onze expertise en toekomstgerichte visie op veiligheid behoren wij al meer dan 50 jaar tot de top in ons vakgebied. Een erkend totaalinstallateur die met u meedenkt en deskundig advies geeft als het gaat om brandveiligheid.

Beheer en onderhoud

Om brandveiligheid te borgen beschikt Croonwolter&dros over een eigen beheer & onderhoud afdeling voor het onderhouden, beheren en indien nodig het oplossen van storingen. Croonwolter&dros verzorgt zowel verplichte periodieke werkzaamheden als extra specialistische service- en onderhoudswerkzaamheden. De verplichte werkzaamheden hebben wij verwerkt in twee pakketten:

  • een ‘Basis’ service & onderhoud pakket.
  • een Plus’ service & onderhoud pakket

In het Pluspakket wordt onder andere een MeerJaren Onderhoudsbegroting (MJOB) aangeboden.

Uw voordeel met ‘Basis’ en 'Plus'

Om uw gebouw of bedrijf brandveilig te maken, zijn er veel verschillende mogelijkheden die Croonwolter&dros u kan bieden:

  • Blussystemen: Sprinkler-, watermist-, blusschuim- en blusgas-systemen
  • Brandmeldinstallaties
  • Duurzaam bluswater

Aan de slag met Brandveiligheid?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!