Traineeships

Wil jij meewerken aan de meest prestigieuze projecten in Nederland? Vind je het leuk om op managementniveau te denken, maar haal jij ook veel voldoening uit je werk als je met techniek bezig bent? Wil jij vanaf het begin af aan veel verantwoordelijkheid krijgen om je eigen ideeën tot uitvoering te brengen?

Lees dan snel verder! 

Croonwolter&dros biedt jaarlijks een select aantal ambitieuze WO'ers en HBO’ers een uitdagend traineeship aan, met uitzicht op een management positie. Ben jij leergierig, ondernemend, slim en klaar om een vliegende start in je carrière te maken? Dan ben jij mogelijk één van de trainees die wij binnenkort binnen ons bedrijf mogen verwelkomen!

Wat kun je verwachten? Geen gewoon traditioneel traineeship, maar iets anders. Wij bieden je gelijk de kans om in 2 jaar tijd je te ontwikkelen binnen de markt van jouw keuze! Aan het begin maak jij een keuze voor één van onze divisies waar je je traineeship doorloopt en diverse gave opdrachten gaat doen. Natuurlijk kunnen we je hierbij helpen door uit te leggen in welke markten onze divisies actief in zijn. Samen ontdekken we daarna wat het beste bij jouw ambitie en interesses past.

Door de combinatie van theorie en praktijk leer jij alle facetten van techniek, commercie, processen, financiën en management kennen. Je krijgt gedurende je traineeship vier uitdagende en gevarieerde opdrachten van elk een half jaar. Deze opdrachten worden samen met jou geselecteerd, zodat ze passend zijn bij jouw persoonlijke ontwikkelpunten.

Voorbeelden van opdrachten zijn:

  • Een procesverbetering analyseren en implementeren;
  • Coördinatie en aansturing van een afdeling;
  • Testmanagement bij inbedrijfsstelling van een fabriek.

Gedurende je traineeship word je, in combinatie met trainingen en cursussen elk kwartaal, begeleid in zowel je persoonlijke als zakelijke ontwikkeling door een ervaren coach uit het management team.

Toelichting Croonwolter&dros Traineeship

Ben je benieuwd hoe onze voormalige trainees Pervin en Paul hun traineeship hebben beleefd? Klik dan op de foto's hieronder en lees meer over hoe zij het traineeship hebben ervaren en wat ze hebben geleerd.

Bastiaan Fidder

Meer weten?

Wil je meer weten over de traineeships binnen Croonwolter&dros?
Neem dan contact op met Bastiaan Fidder (06 -12 60 25 22).