Traineeships

Croonwolter&dros, de grootste van alle TBI ondernemingen, werkt mee aan de realisatie van de meest prestigieuze technische projecten in Nederland. Met zowel kennis als vakmanschap in huis op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, automatisering en informatisering is Croonwolter&dros de preferred partner bij vele infrastructuur-, industrie-, buildings- en marine&offshore-klanten.

Om jou het snelste vooruit te helpen in je carrière krijg je maandelijkse trainingen, een senior coach en uitdagende opdrachten met veel verantwoordelijkheid. Zo wordt jij in rap tempo klaargestoomd om na je traineeship bijvoorbeeld lead-engineer, projectleider, afdelingsmanager, contractmanager of business analyst te worden.

Binnen Croonwolter&dros zijn er twee verschillende traineeships te volgen. Ben jij een gemotiveerde en ambitieuze starter? Lees dan snel verder!

Seda Dagdelen

Seda Dagdelen

Meer weten?

Wil je meer weten over de traineeships binnen TBI  Croonwolter&dros?
Neem dan contact op met Seda Dagdelen (06-30261726).

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.