Traineeships

Uitdaging, samenwerken, verantwoordelijkheid en ontwikkeling. De vier kernwoorden van het traineeship van Croonwolter&dros. Jaarlijks geven wij aan een selecte groep ambitieuze, recent afgestudeerde hbo’ers en wo’ers de kans om zichzelf te ontwikkelen binnen een bepaald vakgebied. Zo kun je een traineeship volgen gericht op Engineering, Projectmanagement, Finance of een ander vakgebied binnen één van onze divisies, ventures of stafafdelingen.

Om een blijvend toonaangevende rol te spelen in de technische sector, investeert Croonwolter&dros in haar medewerkers door hun ontwikkeling te stimuleren. Het traineeship is de plek bij uitstek waarin afgestudeerden de kans geboden wordt uit te groeien tot bijvoorbeeld de (project)managers van de toekomst.

Tijdens het traineeship

Na de oriëntatiefase - voorafgaand aan de start van het traineeship - heb je al een keuze gemaakt voor één van onze divisies of ventures. Daarnaast maak je een keuze voor het vakgebied waarin je je wilt ontwikkelen.

Het traineeship duurt 2 jaar. In deze periode krijg je 4 tot 6 uitdagende opdrachten. De opdrachten liggen in lijn met de strategie van Croonwolter&dros en leveren daarmee een grote bijdrage aan de ontwikkeling en groei. Daarnaast ontwikkel je je niet alleen in je vakgebied maar ook als mens. Je volgt daarvoor een ontwikkelprogramma dat bestaat uit theorie en praktijkleren. Daarnaast krijg je ondersteuning en coaching.

Na het traineeship

Na het succesvol doorlopen van je traineeship snap jij precies waar wij als organisatie voor staan en wat er nodig is om samen met je collega’s de volgende stappen te zetten in de groei van het bedrijf. Je stroomt dan ook door naar een verantwoordelijke functie met impact en in het hart van het bedrijf, omdat je hebt laten zien dat je hiervoor de ambitie en potentie hebt.

Ervaring

Om voor het traineeship in aanmerking te komen heb je:

  • recent je hbo of wo studie afgerond en maximaal twee jaar werkervaring.
  • een studie afgerond in een technische studie zoals Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Industriële Automatisering of (Technische) Bedrijfskunde, Finance of vergelijkbaar.
  • een andere (technische) studie afgerond? Vanuit je passie voor techniek weet je ons te overtuigen waarom jij een kans verdiend en onze nieuwe trainee bent.
  • het vermogen om initiatief te nemen en verantwoordelijkheid te dragen.
  • je kunt zowel in teams als zelfstandig goed werken.
  • zin om te werken en te leren. Je snapt dat ervaringen opdoen hard werken is en alles aanpakken wat op je pad komt.
  • zin in een uitdaging om te werken bij één van de grootste technische bedrijven van Nederland.

 

Binnenkort komen de vacatures voor het traineeship per divisie in 2020 online. Houd deze pagina dan ook goed in de gaten.

Ben je benieuwd hoe onze voormalige trainees Rogier, Pervin en Paul hun traineeship hebben beleefd? Klik dan op de foto's hieronder en lees meer over hoe zij het traineeship hebben ervaren en wat ze hebben geleerd.

Bastiaan Fidder

Meer weten?

Wil je meer weten over de traineeships binnen Croonwolter&dros?
Neem dan contact op met Bastiaan Fidder (06 -12 60 25 22).