Welkom in onze wereld van intelligente technologie

Wij zijn Croonwolter&dros.

We ontwerpen, realiseren en onderhouden slimme, technische systemen en installaties die de wereld om ons heen intelligenter maken. Technologie die ons leven veiliger, gezonder, aangenamer en duurzamer maakt.

Onze wereld

Wil jij ook er voor zorgen dat ziekenhuizen helpen genezen, gebouwen beter presteren, schepen zelf navigeren en tunnels oog hebben voor veiligheid? Ben jij de professional die een kantoorgebouw, fabriek of windmolenpark intelligenter maakt? Dan hoor je thuis in onze wereld van intelligente technologie! Croonwolter&dros is actief in de Infra, Utiliteit en Industrie. Onze systemen en installaties zijn te vinden in grote aansprekende projecten en in honderden kleinschalige projecten door heel Nederland.

Onze cultuur

Bij Croonwolter&dros werken 2700 talenten met passie voor het vak, die altijd nieuwsgierig genoeg zijn om zich voortdurend te vernieuwen en te verbeteren. Wij zijn professionals, vakmensen die pas tevreden zijn als systemen en installaties precies doen waarvoor ze bedoeld zijn. We gaan voor een sterk teamgevoel en het beste resultaat. Samen zijn wij Croonwolter&dros.

Onze collega's

Benieuwd naar de verhalen van onze collega's over het werken in onze wereld van intelligente technologie? Klik op het functiegebied van je keuze en lees hier de verhalen van onze collega's. 

Servicetechnicus

Software Engineer

Projectleider

Engineer

Werkvoorbereider

Consultant

Monteur

Trainees

Leerling Monteur (BBL)

Technicus Brandmeldinstallaties

Alle vacatures

Klik hier

DE MAATSCHAPPIJ EN WIJ

Croonwolter&dros is onderdeel van TBI, een concern dat ondernemerschap en innovatie hoog in het vaandel heeft. TBI investeert hier ook echt in. Met een stichting als enige aandeelhouder wordt het verdiende geld weer ‘teruggestopt’ in de TBI ondernemingen en in de samenleving. Dit doen we onder andere via een studiefonds voor de kinderen van alle medewerkers, door te investeren in maatschappelijk vastgoed en met een fonds om innovatie te stimuleren.