Solar

Voor niets gaat de zon op

Klimaatdoelstellingen, energietransitie en de maatschappelijke noodzaak om over te stappen op 100% duurzame energie: u leest en hoort er in de media veel over. Veel bedrijven worstelen met de vraag hoe ze investeringen binnen een bepaalde looptijd kunnen terugverdienen. Heeft u een dak van minimaal 3000 m2? Dan is het nu uitermate gunstig om in te stappen in duurzame energie. Zonder de kosten, maar wel met de baten. 

Benieuwd naar hoeveel geld uw dak oplevert?

Ja, ik wil een opbrengstindicatie ontvangen

De voordelen van zonne-energie

Solar Investments* bezit, ontwikkelt en financiert zonnestroominstallaties op bedrijfsdaken. Van kleinschalige MKB tot grote logistieke centra. Wij bieden u direct de voordelen van zonne-energie. De investering voor zonnestroominstallaties nemen wij voor onze rekening, de opgewekte groene stroom is direct voor u beschikbaar. 

Benieuwd of vragen? Neem contact op met Fabio Pisano via M 06 1328 1228 of via info@sidese.nl

Samengevat

  • Gegarandeerde vergoeding per m2 voor uw dakoppervlakte
  • Gegarandeerde korting op uw grijze energierekening
  • Verduurzaming van uw vastgoed (energielabel, CO2-reductie) 

*Solar Investments DESE is een samenwerking tussen Switch Energy en Croonwolter&dros. Switch Energy is expert in de volledige supply chain van zonne-energie. Switch Energy verzorgt de technische en financiële engineering en installeert het zonnepark, Croonwolter&dros Smart Energy verzorgt de realisatie (aansluiting) en exploitatie (service, beheer en onderhoud). Inmiddels zijn de eerste zonneparken aangelegd.

RELEVANTE ARTIKELEN

Benieuwd naar onze referentieprojecten?

PROJECTEN UTILITEIT