Medische gassen

Grote verantwoordelijkheid 

In een ziekenhuis zijn medische gassen op grote schaal aanwezig. In operatiekamers en patiëntenkamers zijn afnamepunten beschikbaar en kan medisch gas veilig aan de patiënt worden toegediend. Een medische gasinstallatie vergt echter uiterste nauwkeurigheid. Een incident gebeurt niet vaak, maar als het voorkomt, is de impact groot. Daarom werkt Croonwolter&dros met specialisten die precies weten hoe een medische gasinstallatie moet worden ontworpen, gerealiseerd, gevalideerd en onderhouden. Sterker nog, we zijn de enige gecertificeerde dienstverlener die de complexiteit van medische gasinstallaties van A tot Z beheerst. 

Wij werken merkonafhankelijk

Een onderdeel van ons succes is dat we merkonafhankelijk werken. Zeker bij de bestaande installaties is dat een pluspunt, maar ook bij de ontwikkeling van hele nieuwe gasinstallaties maakt u zelf de keuze met welke leverancier u wilt werken. Ook het onderhoud van de installaties is voor ons geen probleem. Met landelijke dekking en specialistische kennis zijn we altijd dichtbij en kunt u dag en nacht een beroep op ons doen. Daarmee verzekeren we dat de installatie 24/7 veilig is. 

"Een medische of technische gasinstallatie vergt uiterste nauwkeurigheid en is een echte niche. Croonwolter&dros heeft deze expertise in huis en ontwerpt, realiseert en onderhoudt dergelijke installaties voor tal van klanten. Ik informeer u graag verder."

Robbie Kleine, Manager Commercie, M 06-5128 2113

Actuele artikelen

24/7 beschikbaar

Met ons servicecenter zijn we 24/7 bereikbaar en in staat om vanuit elke plek in Nederland direct hulp te bieden. 

Benieuwd naar onze referentieprojecten?

PROJECTEN UTILITEIT