Waterlandziekenhuis

Projectinformatie

Project Waterlandziekenhuis
Locatie Noord-Holland
Opdrachtgever Waterlandziekenhuis
Looptijd mrt 2014 - jan 2015

Het Waterlandziekenhuis wil voor de patiënt dé zorgpartner zijn op het gebied van ziekenhuiszorg in de regio Waterland. Patiënten kunnen met alle zorgvragen terecht in het Waterlandziekenhuis. Ook daar waar wij de zorgvraag niet kunnen beantwoorden, zorgen wij voor de continuïteit van de zorg voor de patiënt.

Onderhoudscontract

Bij het Waterlandziekenhuis, gelegen in Purmerend en Volendam, is Croon verantwoordelijk voor het preventief en correctief onderhoud van alle gebouwgebonden elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Het onderhoudscontract geldt voor de duur van 10 maanden ( tot 1 januari 2015) met een optie op verlenging van twee jaar ( tot 1 januari 2017) en daarna bestaat de mogelijkheid nog twee keer te verlengen voor een tijdsduur van één jaar.

Minimale verstoring op primaire proces

We voeren preventief onderhoud uit om correctief onderhoud te voorkomen.en/of te verminderen: van reactief naar proactief handelen. Onze aanpak is erop gericht dat we zo weinig mogelijk overlast veroorzaken en dat de installaties zo min mogelijk stilstaan. Dit realiseren we door het planmatig onderhoud slim te plannen en de preventieve werkzaamheden te combineren (E & W). Het onderhoud bij het Waterlandziekenhuis wordt efficiënt uitgevoerd binnen de gestelde tijdslimieten door de juiste mensen in te zetten en de werkzaamheden goed voor te bereiden. Op deze manier maken we het onderhoud zo voorspelbaar en beheersbaar mogelijk. Het resultaat voor het Waterlandziekenhuis: een hogere beschikbaarheid, lagere kosten zo min mogelijk verstoring van het primaire proces en minimale belasting van het milieu.