Oogziekenhuis Rotterdam

Projectinformatie

Project Oogziekenhuis Rotterdam
Locatie Zuid-Holland
Opdrachtgever Oogziekenhuis Rotterdam

Per 1 februari 2014 zijn Croon en Wolter & Dros Facilities (CWF) verantwoordelijk voor het technisch onderhoud bij het Oogziekenhuis Rotterdam.

Het Oogziekenhuis Rotterdam is in Nederland dé specialist specifiek voor ogen. De ontwikkelingen in de zorg gaan zo snel, dat ziekenhuizen zich steeds weer gesteld zien voor nieuwe uitdagingen. Met de brede ervaring in de zorgsector begrijpen Croon en Wolter & Dros de situatie en de ambitie van het Oogziekenhuis in Rotterdam als geen ander.

Op maat gesneden onderhoudsconcept

Voor het Oogziekenhuis Rotterdam heeft Croon een op maat gesneden onderhoudsconcept ontwikkeld, waarmee het primaire proces van het Oogziekenhuis maximaal wordt ondersteund. Wij voeren preventief onderhoud uit om correctief onderhoud te voorkomen en/of te verminderen. De aanpak bij het Oogziekenhuis is erop gericht dat de installaties zo min mogelijk stilstaan. Dit realiseren wij door het planmatig onderhoud slim te plannen en de preventieve werkzaamheden te combineren (E, W, B). Het resultaat: een hoge beschikbaarheid en klanttevredenheid, lagere kosten, zo min mogelijk verstoring van het primaire proces en belasting van het milieu.

Maximale verhoging op energie-efficiëntie

Duurzaamheid is een belangrijk speerpunt in het concernbeleid van de TBI-ondernemingen. Croon ontwikkelt voortdurend innovatieve technieken en processen waarmee de levensduur van gebouwen en installaties wordt verlengd. Ook wordt stilgestaan bij het verlagen van het energieverbruik en de CO2-uistoot. Op die manier draagt Croon bij aan een significante kostenbesparing voor onder andere het Oogziekenhuis Tijdens het onderhoudscontract voert Croon een duurzaamheidscheck uit voor de technische installaties.