Contact

Nhow Hotel

Projectinformatie

Project Nhow Hotel
Locatie Zuid-Holland
Opdrachtgever NH Hotel
Looptijd nov 2013 - jan 2014

nhow Rotterdam is het 3e nhow hotel in de wereld. Een bijzonder 4-sterren lifestyle hotel zoals alleen Berlijn en Milaan dat kennen. Elke vestiging heeft een eigen thema en voor nhow Rotterdam is dat, hoe kan het ook anders, 'Kunst & Architectuur'. nhow De Rotterdam heeft 278 kamers en congresruimtes, volledig ingericht volgens de laatste trends op het gebied van technologie, creativiteit en luxe. Dit is de nieuwe ontmoetingsplek in de stad met op 30 meter hoogte een terras aan het water.

Art, architecture and one hell of a view

De stad Rotterdam staat bekend om zijn felle inzet voor vooruitgang, nieuwe ideeën en nieuwe perspectieven. Het is voortdurend in beweging en het aan herdefiniëren van wat 'nu'. Dit wordt weerspiegeld door de bewoners, de kunst, de creatieve industrie en de architectuur. Ze delen allemaal dezelfde houding naar voren, en in het nhow hotel wordt je uitgenodigd om hier deel van uit te worden!

Superstrakke planning

In 2010 is Croon begonnen met de bouw van De Rotterdam, het casco project. Het hotel is 15 augustus 2013 aan de eigenaar opgeleverd. En 15 november heeft NH Hotel de hulp van Croon ingeschakeld bij de inrichting van het nhow hotel. Een uitdagende klus, want de doorlooptijd was 6 weken, terwijl men wist dat de levertijden tussen de 9 en 10 weken weken lagen. Door een superstrakke planning en voorbereiding heeft Croon deze deadline gehaald.

In de video vertelt Vincent Taapkens, Creative Director van nhow hotel Rotterdam over de nieuwe ontmoetingsplaats in Rotterdam, de samenwerking met Croon en hoe zichtbare installaties bijdragen aan het concept van nhow.

Onderhoud

Croon tekende ook voor het onderhoud van de brandmeldinstallatie en de ontruimingsinstallatie. Dit contract ging in op 5 november 2013 en loopt voor de aankomende 2 jaar.