Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Projectinformatie

Project Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)
Locatie Rotterdam
Opdrachtgever Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een stevige verankering in de stad Rotterdam en omgeving. De universiteit beschikt over diverse gebouwen met een totaal bruto vloeroppervlak van circa 193.070 m² en huisvest 3.000 medewerkers en ruim 20.000 studenten. De functies lopen uiteen van horeca, kantoren tot aan onderwijsruimten.

Croon heeft reeds meerdere nieuwbouw-, verbouw- en ook onderhoudsprojecten gerealiseerd op de verschillende locaties van de Erasmus Universiteit. Rotterdam. Voor de locaties Woudestein en Hoboken is jarenlang het onderhoud aan de gebouwgebondenwerktuigkundige installaties verricht.

Vanaf januari 2009 verricht Croon in samenwerking met TBI zusterbedrijven Wolter & Dros en J.P. van Eesteren het preventief, correctief en modicatief onderhoud aan de gebouwgebonden technische installaties en bouwkundige elementen van complex Woudestein.

Croon is daarbij verantwoordelijk voor de elektrotechnische installaties. Aanvullend worden de technische installaties geïnspecteerd en gekeurd conform de NEN 2767 en SCIOS normen. Daarnaast draagt Croon ook oplossingen aan in het kader van energiebesparing.