Datacenters

Datacenter (ver)bouwen 

Let’s Datanize!

Uw datacenter is meer dan een verzameling hard- en software. Uw IT-apparatuur functioneert immers niet zonder de juiste connectiviteit en energie- en klimaatvoorzieningen. Om u hierin te ondersteunen, bundelt Croonwolter&dros de krachten van elektrotechniek en werktuigbouwkunde in Datanize. Zo wordt bouw en inrichting van uw datacenter perfect afgestemd op de eisen die de IT daaraan stelt. Van ontwerp, omgevingsmanagement en funderingen tot en met complete zaalinrichting en prestatiegericht onderhoud.

Betrouwbaar, veilig, energiebesparend

In Datanize concentreert zich de meest actuele kennis met betrekking tot beschikbaarheid en veiligheid. Expertise op het gebied van uiteenlopende classificatiemodellen voor datacenters, zoals Tier. Alle noodzakelijke kennis op het gebied van veiligheid en certificatie. Maar ook expertise op het vlak van duurzaamheid. Datanize helpt u belangrijke energiebesparingen te realiseren in uw datacenter. Bijvoorbeeld door innovatieve koeling met buitenlucht, zonder koelmachines, waardoor de PUE (Power Usage Effectiveness) beduidend gunstiger uitvalt.

Projecten Datanize

Ontwerp, bouw, onderhoud, beheer

Datanize biedt u een totaaloplossing die alle disciplines omvat: elektrotechniek, werktuigbouwkunde, bouw en beveiliging. Startpunt is een multidisciplinair ontwerp in BIM. Een efficiënt ontwerp dat uitgaat van TCO en dat door zijn modulaire opzet optimaal rekening houdt met toekomstige wijzigingen in uw datacenter. Én met slim en efficiënt onderhoud en beheer, dat via Datanize eveneens kan worden ingevuld. Inclusief inspecties, 24/7 storingsdienst en uitvoering van upgrades.