CareConnect

"Wilt u begrijpen hoe zorgtechnologie binnen uw instelling van toegevoegde waarde kan zijn? We geven graag een demonstratie van de mogelijkheden."

Iedereen verbonden in de zorg

De Nederlandse bevolking wordt steeds ouder en passende zorg wordt daarom steeds belangrijker. De inzet van zorgdomotica maakt dat zelfredzaamheid wordt gestimuleerd en als er hulp nodig is, deze altijd dichtbij is. Wanneer u op zoek bent naar ondersteuning in het zorgproces door de inzet van techniek, weet dan waar u voor kiest. Er is veel mogelijk, maar het begint bij het definiëren van het uitgangspunt hoe u zorg wenst te verlenen.

Innovatief en verbindend

Speciaal voor zorginstellingen hebben we CareConnect ontwikkeld. CareConnect is een merkonafhankelijk zorgplatform waar u de reeds aanwezige apparatuur en software op kunt aansluiten. Dat op zich is mooi, maar we gaan verder dan dat. We willen u echt voorzien van een intelligente toepassing die voor zowel cliënten, zorgmedewerkers, management en directie praktisch in het gebruik is. CareConnect is om die reden ontwikkeld met alle betrokkenen in de zorg: privacy en gebruiksgemak is vanzelfsprekend en data zetten we als vanzelfsprekend om in managementrapportages. 

Onze technologiepartners

De ontwikkelingen van techniek gaan snel. Daarom werken we samen met technologiepartners, die vanuit hun eigen vakgebied een bijdrage leveren. 

 

Benieuwd naar onze referentieprojecten?

PROJECTEN UTILITEIT