Dag van de bouw bij ziekenhuis groep Twente

24 mei, 2013

Bron artist impression: Valtos Architecten & Adviseurs bv

Al weer de achtste editie van de Dag van de Bouw vindt plaats op zaterdag 1 juni. Deze dag is onderdeel van de imagocampagne ‘De bouw maakt het’, die werkgeversvereniging Bouwend Nederland samen met haar leden voert.  Op deze dag stellen leden van Bouwend Nederland kleine en grote bouw- en infraprojecten open voor het publiek. Zoals wegen, spoor- en vaarwegen, woningen, kantoorpanden, zorg- en sport accommodaties en scholen. Wolter & Dros is al jaren enthousiast deelnemer aan dit event en zal ook dit jaar enkele bouwprojecten toegankelijk maken voor publiek. Eén van deze projecten betreft de Nieuwbouw van Ziekenhuis Groep Twente te Hengelo. Iedereen die wil kan op deze dag een kijkje nemen op de bouwlocatie van dit ziekenhuis.

ziekenhuis groep twente

Het gezondheidspark in Hengelo wordt uitgebreid met een regionaal en landelijk laboratorium Microbiologie en Pathologie. Dit 8.000m2 pand wordt naar een ontwerp van Valtos architecten gerealiseerd door bouwpartners Plegt-Vos, Wolter & Dros en Winkels. De nieuwbouw bevat een laboratoria microbiologie en pathologie, een dialyse afdeling en een apotheek. Wolter & Dros Warnsveld verzorgd de werktuigkundige installaties van dit project. De bouw wordt naar verwachting in september 2013 opgeleverd.

Wat is er te doen op zaterdag 1 juni?

De dag staat open voor iedereen die (gratis) een kijkje achter de hekken van een bouwlocatie wil nemen. Bij de stand van Wolter & Dros zal onder meer de projectleider Ronald van Eijsden aanwezig zijn om u te informeren over de bouw en uitleg te over de technische installaties. Daarnaast worden er regelmatig rondleidingen gegeven. Wij zijn trots op onze prestaties en de Dag van de Bouw is een unieke kans om dat met u en alle andere bezoekers te delen.

Bouwproject   : Nieuwbouw Ziekenhuis ZGT
Openingstijden 1 juni  : 10.00 – 16.00 uur
Adres     : Boerhaavelaan 59, Hengelo  

Een andere project van Wolter & Dros, waar op deze dag een bezoek aan kan worden gebracht de Brandweer, HVD en GGD te Assen.

 Zie voor meer informatie ook: www.dagvandebouw.nl