Seminar: Brandveiligheid in de Zorg

Wat: Seminar: Brandveiligheid in de Zorg

Wanneer: Woensdag 3 april 2019 - Hoofdlocatie Mondriaan te Heerlen of woensdag 17 april 2019 - ETZ TweeSteden te Tilburg

Tijd: 13.00 uur - 17.00 uur

Brandveiligheid is van levensbelang!!

Met name binnen de zorg is het dan ook een essentieel onderdeel van de primaire bedrijfsvoering. Loopt u door technologische ontwikkelingen en/of gewijzigde regelgeving ook tegen vragen en onduidelijkheden aan?

Wij helpen u verder

In het Seminar 'Brandveiligheid in de Zorg' brengen wij speciaal voor de Care & Cure instellingen enkele kennisdragers bij elkaar om u te informeren over actuele zaken. Met de informatie die wij tijdens dit seminar met u delen, willen wij u helpen richting te geven aan uw brandveiligheidsbeleid.

Met een gevarieerd programma van sprekers geven wij u inzicht in:

  • Nieuwe technologische (ICT) ontwikkelingen versus certificeerbaarheid (KIWA)
  • Praktijkvoorbeelden en ervaringen zorginstellingen (Severinus / Mondriaan)
  • De brandweer van morgen, van regel gestuurd naar risico gestuurd (Brandweer)
  • Risico gestuurde brandveiligheid volgens platform de zorg brandveilig

Dit seminar vindt op 2 verschillende locaties plaats. Zo is er altijd een locatie bij u in de regio.

Het programma start rond 13.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur en biedt voldoende gelegenheid om te netwerken met uw collega’s van andere Care & Cure instellingen in uw regio.

Het bijwonen van dit seminar is geheel kosteloos. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt dus verzeker u van deelname en meld u snel aan! Na aanmelding ontvangt u uiterlijk één week voorafgaand aan het Seminar de routebeschrijving en programma.

Mocht u zich willen aanmelden of heeft u vragen over het Seminar, neem dan contact op met Judith Andringa, PR Manager via events@croonwolterendros.nl of M: 06 - 22992912.