Promotiedagen Noord Nederland 2019

Op dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019 vinden in MartiniPlaza, Groningen de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord-Nederland plaats. Graag verwelkomen wij u op onze stand, standnummer 6038 (VBZO-netwerkstand).

Over de Promotiedagen Noord Nederland

Met meer dan 550 deelnemende bedrijven en circa 25.000 bezoekers in twee dagen zijn de promotiedagen hét netwerkevenement van Noord-Nederland. In twee dagen krijgt u de gelegenheid vele zakelijke contacten te leggen en te onderhouden in een informele en verzorgde entourage. 

Alle kantoren Label C of hoger in 2023

Er is een grote verandering gaande en die raakt ons allemaal. In 2023 werken we in Nederland alleen nog in kantoren met energielabel C of hoger. Niet minder dan 43 miljoen m2 aan kantoorruimte zal worden gerevitaliseerd. Maar ongeveer 28 miljoen m2 kan zonder bouwkundige ingrepen verduurzaamd worden. Intelligente technologie maakt het allemaal mogelijk.

Croonwolter&dros loopt met vakinhoudelijke kennis voorop in de verandering. Wij werken aan revitalisatie en verduurzaming van kantoorgebouwen met intelligente technologie. Als techpartner weten we alles van smart technology, predictive maintenance, gezonde gebouwen en circulariteit.