Masterclass Safety & Security 'Alles is verbonden, hoe veilig is dat?'

Het thema van deze Masterclass is 'Alles is met elkaar verbonden, hoe veilig is dat?' Het gemak van systemen koppelen op internet maakt dat de systemen makkelijk benaderbaar zijn. Na onze masterclass kent u alle gevaren en gaan wij u meenemen in een nieuw tijdperk waarin alles is gekoppeld.

CYBER SECURITY

Internet is tegenwoordig één van de belangrijkste middelen in onze samenleving. Iedereen is online via zijn of haar smartphone, computer, laptop, tablet etc. Als al deze apparaten niet waren verbonden met het internet hadden we er veel minder op kunnen doen. Maar hoe veilig is dit allemaal?
Ook uw security systeem is op de een of andere manier verbonden met een intern netwerk of via het internet. Denk eens aan uw IP camera’s, toegangscontrole, inbraakinstallatie, uw intercom etc. Misbruik is over het algemeen een peuleschil voor Hackers.

VREEMD GEDRAG DETECTEREN

Slimme technieken zoals kentekenherkenning, gezichtsherkenning, temperatuurdetectie etc. kunnen ingezet worden om uw hospitality op niveau te houden en de techniek te laten detecteren!

TECHNISCHE SERVICE CENTRALE

Bijna 80% van al uw technische systemen in uw gebouw zijn of gekoppeld op het internet, Wifi, Lannetwerk of hebben een telefoonverbinding. Hoe mooi zou het zijn dat wij op afstand uw verbruik kunnen monitoren, een intercom bij de slagboom kunnen beantwoorden, meekijken met uw camera’s. Is er wat mis met uw systeem dan kunnen we ingrijpen en een monteur sturen. Bijna alles kan veilig op afstand.

PASJES, ID OF TELEFONIE

Toegangscontrole en toegangsbeheer met pasjes, u kent dat wel. Maar pasjes moet je bij je hebben, pasjes kun je overdragen en moet je deze kopen, laten maken en programmeren. De wereld van toegangscontrole gaat de komende jaren sterk veranderen. Zo gaan we met camera's en gezichtsherkenning toegang verschaffen, wordt onze smartphone hiervoor ingezet of onze andere biometrische kenmerken.
Fabrikant EAL gaat u alles vertellen over deze ontwikkelingen en wat er op dit gebied allemaal mogelijk is (bv het koppelen met cylinder, kaartlees etc.)

Wanneer: Woensdag 13 februari 2019
Tijd: 13.00 uur - 17.30 uur
Locatie: Het Gevangenismuseum te Veenhuizen

PROGRAMMA

  • 13.00 uur Ontvangst van de gasten met koffie/thee en er staat een broodje klaar
  • 13.30 uur Start van de Masterclass Safety & Security
  • 15.30 uur Rondleiding door het Gevangenismuseum
  • 16.30 uur Afsluitende borrel

Er zijn voor u geen kosten verbonden aan deelname en een introducé is van harte welkom (wel graag even per mail aangeven zodat we een persoonlijke uitnodiging kunnen sturen). In de week voorafgaand aan de Masterclass ontvangt u van ons de laatste details.

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met Judith Andringa, PR Manager via events@croonwolterendros.nl.

Graag tot ziens op woensdag 13 februari!