Safety & Security

Masterclass Safety & Security 2019

Brandveiligheidsbeleid en richtlijnen zijn issues die in uw omgeving dagelijks aan de orde zijn. Wilt u weten of iemand nog in leven is, een persoon kunnen terugvinden tussen veel videomateriaal of dat er gegraven is naast uw gebouw? Onze securityspecialisten nemen u mee op het gebied van 'vreemd gedrag' en gezichtsherkenning. Ook gaan wij in op actuele onderwerpen als Cyber Security en internet fraude tijdens de Masterclass Safety & Security 2019. Gerealiseerde innovaties worden gepresenteerd en nemen u mee in de lessons learned.

Lara Hemstede, oprichter en eigenaar van Cyber Proof, is onze key spreker tijdens de masterclass. Ze werkt samen met toegewijde en ervaren digitaal en forensisch onderzoekers en cyber security specialisten. Binnen haar full service digitaal onderzoeksbureau doet ze er alles aan om cyber criminaliteit te voorkomen en op te lossen. 

De locatie is deze editie extra bijzonder, omdat wij mee hebben mogen werken aan het realiseren van één van de duurzaamste hotels van Europa met het duurzaamheidscertificaat LEED Platinum. Tevens voeren wij momenteel het onderhoud uit in hotel QO te Amsterdam.

Tot slot leiden wij u onder begeleiding van een cipier rond door de Bijlmerbajes. Dit is de laatste mogelijkheid, want in december 2019 sluiten de deuren voor het publiek. Aanmelden kan via events@croonwolterendros.nl
Deelname aan deze Masterclass is geheel kosteloos. Een collega meenemen is mogelijk, hij/zij is van harte welkom.

De bijeenkomst is op 15 oktober 2019. Tijd: 12:00 - 18:00 uur.

De volgende onderwerpen komen verder aan bod:

  • Waarom certificeren? Is het echt nodig? Boudewijn de Vries in gesprek met Frans Cordemans
  • Presentatie CS2 door Erik van Noort