Croonwolter&dros neemt deel aan Building G100

Judith Andringa

Gebouwautomatisering en managementsystemen zijn hot topics in de utiliteitsmarkt. Steeds meer gebouwen worden door de inzet van sensoren en technologische toepassingen intuïtiever. Dit heeft als voordeel dat processen optimaler kunnen worden ingericht met als gevolg dat energieprestaties verbeteren en de veiligheid toeneemt.

Croonwolter&dros praat tijdens de Building G100 op 5 oktober 2017 geïnteresseerde bezoekers en klanten bij over de ontwikkelingen op dit vlak. Als system integrator hebben we ruime ervaring met automatiserings- en informatiseringsvraagstukken.

In huiskamersessies behandelen we dan ook verschillende praktijkvoorbeelden:

1. Fabio Pisano, Energie consultant Croonwolter&dros - Samen met SunSolutions heeft Croonwolter&dros een nieuwe software tool ontwikkeld. Onze software tool is een instrument om met minimale inspanning en kosten energie besparingsmogelijkheden te signaleren, waar mogelijk te kwantificeren en een aanpak te benoemen. Dit zonder een locatie te bezichtigen en/of schouw van de installaties. Hiermee kunnen wij u op afstand adviseren welke maatregelen u kunt nemen en hoeveel u daarmee bespaart op uw energieverbruik.

Sessie 2, 6, 9

2. Richard van der Velden, Beveiligingsexpert Croonwolter&dros GBBS – Wat gebeurt er in en rond uw pand? Door toepassing van slimme technieken is het mogelijk om de omgeving technisch te monitoren op vreemde gebeurtenissen zonder dat het opvalt. Hiermee creëert u een veiligere omgeving waarbij het gevoel van open en gastvrijheid niet afneemt. Benieuwd hoe? Woon dan deze sessie bij.

Sessie 3, 7, 10

3. Mark van der Steen, Manager IT Solutions – Intelligent of Smart Buildings is een term waarover u steeds meer hoort en ziet. In de huiskamersessie van Mark van der Steen leert u meer over de mogelijkheden die Croonwolter&dros aan de hand van systeem integratie biedt en welke bedrijfseconomische voordelen u dit oplevert. Een voorbeeld: denk eens aan het optimaliseren van het facilitaire proces en energieverbruik d.m.v. aanwezigheidsdetectie en sensortechnologie.  

Sessie 4, 8

Voor meer informatie over onze deelname kunt u contact opnemen met onze Event manager Judith Andringa.

Klik hier om de website van Building G100 te bezoeken.