Building Holland 2019

Wat: Building Holland 2019

Wanneer: 9 april - 11 april 2019

Tijd: 10.00 - 18.00 uur

Locatie: HAL11 stand 11.71 RAI Amsterdam

Duurzaam. Slim. Vitaal.

Een duurzame, gezonde en circulaire gebouwde omgeving wordt de norm. Daarom staan wij op de beurs Building Holland om te laten zien hoe wij gebouwen en mensen duurzamer laten presteren. En daar maken wij een feest van! 

DAGELIJKS TOPSPREKERS, EVENTS, INNOVATIES & EEN LANCERING VAN EEN COMMUNITY

Building Holland is het driedaagse innovatie event voor de bouw en installatie in de vastgoedsector, van 9 tot en met 11 april in de RAI in Amsterdam. Wij nemen je daar mee in alle veranderingen en innovaties die nodig zijn om duurzaam beter te presteren. Met dagelijkse topsprekers, experts, innovatietafels, events met samenwerkingspartners en de lancering van een nieuwe community. Wij delen onze passie, kennis en professionaliteit en nodigen je graag uit. 

ONZE EXPERTS GAAN GRAAG MET JE IN GESPREK

Wij luisteren naar jouw wensen, analyseren data, weten wat er speelt in de markt en passen nieuwe technologieën toe zodat jij duurzaam kunt presteren. Voor iedere uitdaging in de gebouwde omgeving hebben wij een oplossing: WKO garant, zonnepanelen, laadpalen, opslag van energie, smart savings, revitalisatie, CSR (naar label C), modulair bouwen en grip op jouw gebouw met GOOEE, onze samenwerkingspartner om systemen en mensen in de cloud te verbinden. 

C-the Change en geef jouw gebouw waarde voor nu & de toekomst. Onze experts zijn er elke dag om naar je te luisteren en met je in gesprek te gaan.

MELD JE AAN VOOR DE BEURS   

Aanmelden voor de beurs is gratis. Klik op de link, kies voor registratiecode aanvragen en vul jouw gegevens in. Dan krijg jij een gratis ticket toegestuurd. Je kunt zelf kiezen welke dag je de beurs bezoekt.

Op de site van Building Holland kun je alles lezen over exposanten, sprekers, bezoekers, vastgoednieuws en het programma. Wil je informatie over wat wij er gaan doen? Stuur dan een mail naar events@croonwolterendros.nl.