8 t/m 9 nov - Promotiedagen Noord-Nederland

Op dinsdag 8 en 9 november 2016 vinden in MartiniPlaza, Groningen de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord-Nederland plaats. Croonwolter&dros is bij deze B2B netwerkbeurs aanwezig op standnummer 2100 (VBZO-netwerkstand).

Croonwolter&dros presenteert zich op deze beurs voor het eerst onder de nieuwe merknaam voor onze gebundelde expertise: Intelligentie door Technologie. De merknaam voor het intelligenter maken van onze leefwereld.  Op onze stand praten wij u graag bij over onze dienstverlening waarbij onder andere de thema's duurzaamheid, veiligheid en comfort aan bod komen. Want of u nu geïnteresseerd bent in nieuwbouw, renovatie of revitalisering van uw gebouw, Croonwolter&dros adviseert u graag. 

Met meer dan 550 deelnemende bedrijven en circa 25.000 bezoekers in twee dagen zijn de promotiedagen hét netwerkevenement van Noord-Nederland. In twee dagen krijgt u de gelegenheid vele zakelijke contacten te leggen en te onderhouden in een informele en verzorgde entourage.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Judith Andringa, PR Manager, via events@croonwolterendros.nl of +31 6 22 99 29 12. Graag tot ziens op 8 of 9 november!