10 nov - Pasjes zijn passé 

De deur staat open!

In een tijd waarin hospitality 'hot' is en de toegankelijkheid van gebouwen bij wet strak is vastgelegd, lijkt het garanderen van een maximaal veiligheidsniveau steeds lastiger te worden. Of toch niet? Het één hoeft het ander namelijk niet uit te sluiten. Sterker nog, veiligheid en gastvrijheid zijn juist met elkaar verbonden.

Op donderdag 10 november nodigt Croonwolter&dros GBBS u van harte uit op een speciaal voor u samengesteld seminar bij Fort Voordorp, onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en centraal gelegen tussen Utrecht en de Bilt. Het thema van dit seminar is 'Pasjes zijn passé, de deur staat gewoon open!'

Tijdens deze interactieve dag dagen wij u uit om even los van de operationele hectiek, met collega's uit het vak, na te denken over maatschappelijke ontwikkelingen en consequenties op het terrein van veiligheid, beveiliging en hospitality. Het belooft een inspirerende en dynamische middag te worden in een unieke omgeving. Dat is waar het tijdens dit 'SecurityNext' om draait!

Het programma voor deze middag is als volgt:

13.30 uur - Ontvangst met koffie / thee en een klein hapje

14.00 uur - Welkom

14.15 uur - Security expert Michael Sleijster van Croonwolter&dros GBBS verteld hoe innovaties in de securitybranche een enorme boost kunnen geven aan de verhoging van hospitality voor zowel medewerkers als bezoekers en hoe gebouweigenaren daar de vruchten van plukken.
 
15.00 uur - Een klantcase digitaal rechercheren over een pilot, uitgevoerd in samenwerking met RET, het dynamische openbaarvervoerbedrijf van de stadsregio Rotterdam door Kenney Martins, gebiedsmanager sociale veiligheid / beleidsmedewerker
 
15.30 uur - Pauze
 
16.00 uur - Over het nieuwe denken in beveiliging:  Andre Morsman, Manager Integrale Veiligheid, Universiteit Leiden en voorzitter Platform Security Managers Nederlandse Universiteiten en Bert van Pel, implementatie coach in Predictive Profiling & Security Questioning vertellen over het nieuwe denken in beveiliging: Predictive Profiling, een proactieve methodiek om criminele voorbereidingen al in een vroeg stadium te ontdekken en te mitigeren.
 
17.00 uur - Gelegenheid tot netwerken onder het genot van een aperitief en walking dinner
 
20.30 uur - Einde van het programma

Interesse?

U kunt zich aanmelden tot woensdag 2 november via events@croonwolterendros.nl​. Deelname aan dit seminar is geheel kosteloos. In de week voorafgaand aan het seminar ontvangt u van ons nog de laatste details.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Judith Andringa, PR Manager, via events@croonwolterendros.nl of +31 6 22 99 29 12.

Graag tot ziens op donderdag 10 november!