Technische Automatisering & Infra

Slimme automatisering en digitalisering in infra 

Nieuwbouw of renovatie van tunnels, bruggen en sluizen zijn complexe trajecten, die zo min mogelijk hinder en stremmingen mogen opleveren. Tijdens de bouwfase, maar ook tijdens  de exploitatie zijn een hoge beschikbaarheid en aantoonbare veiligheid cruciaal. Om dat te realiseren is slimme automatisering en informatisering nodig.

Ook als u efficiëntere en veiligere processen wilt realiseren, bijvoorbeeld door kunstwerken centraal te bedienen, te bewaken en te besturen, spelen automatisering en informatisering een hoofdrol. 
 

Met ruim 140 jaar ervaring in infra weet Croonwolter&dros dat een snelle en ‘First Time Right’ oplevering essentieel is bij de bouw of renovatie van infrastructurele kunstwerken. En als system integrator met alle disciplines in eigen huis kunnen wij dat ook altijd voor u realiseren. Omdat we vaak zowel in de ontwerpfase als bij het testen, inbedrijfstellen, opleveren en onderhouden betrokken zijn, leveren we zelfs extreem complexe technische omgevingen snel en aantoonbaar veilig op. Door onze integrale aanpak en specialistische kennis van tunnels mogen wij de gehele techniek voor nieuwe tracés realiseren en onderhouden, en worden we ook vaak ingeschakeld voor renovatie en meerjarig onderhoud van kunstwerken. 

Ervaren specialist

Met 140 jaar ervaring weten we precies welke ontwikkelingen en uitdagingen er zijn in de infrawereld en hebben we alle expertise in huis om uw kunstwerk snel en succesvol te ontwerpen, bouwen, onderhouden of te renoveren.

Snelle oplevering

Door een Digital Twin van uw object te maken, kunnen we uw systeem simuleren voordat het gebouwd is, en de functionaliteit vooraf toetsen. Daardoor kunnen we zelfs zeer complexe trajecten snel en First Time Right opleveren.

Digitale aantoonbaarheid

Via Model Based System Engineering kunnen we data vanuit het ontwerp, de realisatie en testen volledig naast elkaar traceren, wat zorgt voor extra aantoonbare veiligheid én snelle oplevering.

Eén aanspreekpunt

Als integraal onderdeel van systeemintegrator Croonwolter&dros hebben wij alle expertise in eigen huis. U heeft 1 aanspreekpunt voor elke discipline, van ontwerp en bouw tot informatisering en onderhoud.

Volop renovatie van tunnels nodig de komende jaren

Veel kunstwerken in Nederland zijn al jaren geleden gebouwd. Om de veiligheid te garanderen, zullen veel tunnels, bruggen en sluizen de komende jaren gerenoveerd moeten worden. Dat gaat vaak om langdurige uitvoeringstrajecten, met een grote impact op de doorstroming en met soms tussentijdse verandering van wetgeving en veiligheidseisen. Schakelt u Croonwolter&dros in als partner voor uw renovatietraject, dan weet u zeker dat uw kunstwerk altijd aan de juiste eisen voldoet, snel en met zo min mogelijk hinder wordt opgeleverd, en aantoonbaar veilig is. 
 

Projecten

Danny Gooijers

Salesmanager TAI

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Stuur e-mail