Technische Automatisering & Industrie

Patrick van der Avoird

Stuur e-mail

Slimme procesautomatisering in industriële bedrijven 

Een veilig en betrouwbaar productieproces is cruciaal in uw productiefaciliteit. Alle assets moeten maximaal beschikbaar zijn, en verstoringen moeten zo veel mogelijk worden uitgesloten, ook tijdens ombouwprojecten. Zonder een betrouwbare besturing door middel van PLC/SCADA of DCS staat uw productieproces letterlijk stil, en dat kost veel geld. 

Om zo efficiënt en winstgevend mogelijk te produceren, heeft u naast continuïteit ook realtime inzicht in de processen nodig. Vanuit steeds verdergaande digitalisering en IoT is er steeds meer data beschikbaar. Het is de kunst om die data goed inzichtelijk te maken, zodat u vraag en aanbod beter af kunt stemmen, de time-to-market kunt verkorten en betere traceerbaarheid kunt realiseren. 
 

Uw gespecialiseerde automatiseringspartner

Of u nu complexe batch- of continue procesinstallaties exploiteert of meer realtime productie-informatie wenst,  met de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en beschikbaarheid, wij helpen u graag als gespecialiseerde automatiseringspartner. 

U profiteert daarbij van onze brede expertise in zowel IT als industriële productieprocessen (OT). We automatiseren installaties in verschillende industrieën en hebben kennis en ervaring met instrumentatie, besturingspanelen, netwerken, veldbussen, HMI ,PLC, SCADA, DCS, MES en SAP, databases en meerdere systemen. Door deze kennis te verbinden aan de vele IT-mogelijkheden, bieden wij u een integrale oplossing voor een winstgevende operatie.
 

Onze succesfactoren

merkonafhankelijk telecontrol

Brede expertise

Met 140 jaar ervaring in verschillende industrieën kennen we alle processen en systemen. Die kennis combineren we met veel IT- en OT-expertise.

Creatief en innovatief

Om uw processen te verbeteren, zetten we graag de nieuwste innovaties in, zoals IoT en kunstmatige intelligentie. We zetten de techniek in die bij uw bedrijf past.

Integrale oplossingen

U heeft één aanspreekpunt voor zowel de hardware-kant (van sensor en actor tot de apparatuur in het datacenter) als de software-kant (programmering van de besturing tot vergaande data-analyse).

Alles in eigen huis

We hebben alle expertise in eigen huis: van adviseur tot programmeur en onderhoudstechnicus. En omdat wij integraal deel uitmaken van systeemintegrator Croonwolter&dros heeft u 1 aanspreekpunt voor PA, E, W en elke andere discipline binnen een project.

Industrie: een markt vol uitdagingen

De Nederlandse industrie kent veel uitdagingen. Continuïteit, efficiëntie en winstgevendheid, time-to-market, kwaliteit, betrouwbaarheid, voorspelbaarheid en bestuurbaarheid zijn essentieel om onze vooruitstrevende positie op de wereldmarkt te behouden. 

De focus hierop wordt versterkt door trends rondom de nationale en internationale volksgezondheid, de vergrijzing, het milieu, klimaatakkoorden, vernieuwde wetgevingen en de wereldwijde energietransitie. 

Bij al deze thema’s speelt slimme procesautomatisering en informatisering een belangrijke rol. Croonwolter&dros Technische Automatisering & Informatisering (TAI) is hierin gespecialiseerd. 
 

Patrick van der Avoird

Salesmanager TAI

Bent u benieuwd hoe u uw bedrijfsprocessen met slimme automatisering en informatisering veiliger, efficiënter en winstgevender kan maken?

Stuur e-mail