Je bekijkt onze vacatures

In ons vacature overzicht kun je gemakkelijk sorteren en filteren op de baan die bij je past.
Druk op … als je vraag hebt over een vacature.

Je vult het Sollicitatieformulier in.

De functie gevonden die bij jou past? Druk dan op de knop Sollicitatieformulier op de pagina van je vacature. Stuur ons het ingevulde sollicitatieformulier. Je ontvangt daarna snel een reactie. Staat jouw baan er niet bij, dan kun je ook een open sollicitatie doen met de knop Open Sollicitatie.

Je komt op gesprek

Als je aanmelding past bij de vacature, ontvang je een uitnodiging voor een gesprek op een locatie van Croonwolter&dros. Dat is meestal een kennismaking met een recruiter of de leidinggevende van het team waar de vacature loopt.

4. Na dit gesprek?

Nu je bij Croonwolter&dros op gesprek bent geweest hebben wij elkaar een beetje leren kennen. Als je een aanbieding hebt meegekregen van de recruiter, neem dan de tijd om een doordachte beslissing te nemen over deze baan. Heb je vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van onze aanbieding? Neem dan contact op met de HR-adviseur waar je het voorstel van hebt ontvangen.

Je hebt de aanbieding geaccepteerd, gefeliciteerd!

Gefeliciteerd met jouw nieuwe baan! En wij hangen de vlag uit. Je hebt het hele sollicitatieproces van A tot Z doorlopen en je bent binnenkort een Croonwolter&drosser. Zodra je akkoord bent met de aanbieding vernemen wij dat natuurlijk heel graag van je! Vanaf hier pakt de HR adviseur het verder op. Hij of zij zal bij jou in de lucht komen om de papierwinkel verder af te handelen.