Seminar Smart Industry: Uw fabriek in de Cloud, fictie of werkelijkheid?

seminar-industry-cloud
  • Wat: Seminar Smart Industry
  • Wanneer: donderdag 2 april 2020
  • Tijd: 13:00 - 19:30 uur
  • Locatie: Customer Experience Center van Microsoft | Schiphol, Amsterdam

Industriële bedrijven maken een transitie door naar digitale omgevingen, waarin ICT diep doordringt in alle facetten van het productieproces. Zo kan er efficiënter, flexibeler en kwalitatief beter geproduceerd worden. Naast het proces in de Cloud, wordt nu ook veel gesproken over misschien wel de moeilijkste stap: de gehele aansturing in de Cloud. Fabrieken die op afstand bestuurd worden. In hoeverre is dit fictie of werkelijkheid? En, hoe veilig is besturing in de Cloud? 

Tijdens het Seminar Smart Industry: Uw fabriek in de Cloud, fictie of werkelijkheid? streven we ernaar om die discussie aan te gaan met meerdere eindgebruikers uit de industrie op directieniveau en hun management. Vertegenwoordigers van Yokogawa, KPN, Microsoft en FrieslandCampina komen aan het woord en zullen dit onderwerp van verschillende invalshoeken bekijken. Keynotespreker Richard van Hooijdonk neemt u op inspirerende wijze mee naar een fantastische toekomst vol uitdagingen met zijn lezing Trends 2030.

U bent deze middag van harte welkom bij het Customer Experience Center van Microsoft te Schiphol, Amsterdam. In de week voorafgaand aan het seminar ontvangt u van ons de aanvullende details. Deelname aan dit seminar is geheel kosteloos.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met Judith Andringa, PR Manager via events@croonwolterendros.nl of M: 06  - 22992912.