PAKKET B | SILVER

Hieronder staan de sponsors die gekozen hebben voor:

Partner Pakket B | Silver
Sponsoring (geldbedrag of in natura) | waarde: vanaf
€ 1.000 t/m € 2.499

  • Logo en naamsvermelding op de teamwebsite
  • Partnerprofiel pagina op de teamwebsite
  • Logo op de bussen
  • Logo op het finishdoek

Boels Rental is één van de meest gerenommeerde verhuurbedrijven in Europa als het gaat om de verhuur van machines, gereedschappen, units en catering- en event-equipment. Pierre Boels jr. is sinds 1980 betrokken bij het bedrijf, dat in 1977 door zijn vader werd opgericht. Sinds 1996 is de dagelijkse leiding in zijn handen en heeft hij het bedrijf een ongekende groei laten doormaken; van 20 filialen in 3 landen naar ruim 400 filialen in 11 landen.. Hiermee is Boels Rental één van de snelst groeiende verhuurbedrijven. Bij ieder product, hoort vanzelfsprekend een perfecte service. Speerpunten van deze service zijn onder meer één telefoonnummer voor elke verhuurbehoefte met desgewenst een eigen contactpersoon (Customer Care Center). Door het productassortiment in te delen naar specialismen is Boels in staat haar productkennis en dienstverlening nog beter te coördineren Gespecialiseerde vestigingen staan beschikbaar voor projectadvies en -begeleiding op het gebied van Construction Equipment, Hoogwerkers, Lifting and Materials Handling, Bouwplaatsinrichting, Site Accommodation, Bouwliften, Geo & Safety, Power, Rail Equipment, Climate Control en Betonbewerken. Daarnaast biedt Boels zelfs de mogelijkheid voor bedrijven om hun medewerkers professionele en erkende productopleidingen en -trainingen te laten volgen via Boels Training.

Coca-Cola European Partners Nederland produceert, verdeelt en/of verkoopt Coca-Cola, Coca-Cola life, Coca-Cola zero sugar, Coca-Cola light, Fanta, Sprite, Aquarius, Minute Maid, Kinley, Chaudfontaine, Honest, Fïnley, Fuze Tea, Monster*, Fernandes*, Dr Pepper*, Capri-Sun*, Appletiser, Nalu* en Schweppes*. Deze merken zijn samen goed voor meer dan zes miljoen consumpties per dag in Nederland. Coca-Cola Nederland en Coca-Cola European Partners hebben in Nederland meer dan 800 medewerkers verdeeld over twee vestigingen. Zij steunen Team 67 en daarmee ook de Roparun door alle dranken tijdens de route te verzorgen.

Elinex is technisch engineer en adviseur op het gebied van kwaliteit, beschikbaarheid en continuïteit van de netspanning. Zij onderzoeken problemen en ontwerpen oplossingen ten aanzien van twee onderwerpen: netspanningskwaliteit & noodstroom. Hun advies gaat niet alleen over een product, maar over de integratie van de noodstroomoplossing binnen de gehele elektrotechnische installatie. Na plaatsing komt het gebruik en onderhoud ook hierin kan Elinex ondersteunen.

Fruitpoint Costa Rica, de beste ananas uit Costa Rica.

Hofland Grootkeukens hanteert trouw het 4K principe: Klant, Kennis, Kwaliteit en Korte levertijd. In ons assortiment aan producten en oplossingen staan deze vier principes centraal. Hofland Grootkeuken werkt al jaren samen met betrouwbare merken waartoe wij een weloverwogen keuze gemaakt hebben om diverse kwalitatief sterke merken in ons assortiment te hebben. 

Koelplan heeft door vooruit te denken, mee te denken, te innoveren en blijvende waarde te creëren, sinds de oprichting in 1995, kunnen uitgroeien tot marktleider. Daarnaast heeft het bedrijf zich kunnen manifesteren als een kennispartij die zijn klanten een schone en comfortabele wereld in kan leiden, die voldoet aan alle eisen die gesteld worden met betrekking tot comfort, kostenbesparing, klimaat en wetgeving. De vraag naar een partij inzake binnenklimaatoplossingen, is steeds luider en luider geworden. Vanuit zeven vestigingen is Koelplan dan ook de enige aanbieder in dit veld, die op het gebied van advies, installatie en service heel Nederland kan bedienen. 

KSB Nederland is in 1958 gesticht als dochteronderneming van het moederbedrijf, als opvolging van het toenmalige “Technisch Bureau voor Nederland“. Dit handelsagentschap had vanaf 1919 de belangen van KSB in Nederland behartigd. KSB Nederland beschikt niet alleen over een vakkundig en gemotiveerd team adviseurs en project engineers voor het brede spectrum aan KSB pompen en afsluiters. Ze beschikken ook over een uitstekend servicenetwerk met werkplaatsen in Zwanenburg en Heinenoord. KSB Nederland heeft ca. 80 medewerkers en is gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 en VCA.

Nijburg Industry Group engineert, ontwikkelt, produceert, levert en monteert hoogwaardige producten op het gebied van lucht- en klimaattechniek. De groep wordt gevormd door Solid Air Climate Solutions, Velu Klimaattechnische Groothandel, Nijburg Klimaattechniek en Nijburg Products. Zij willen als totaalleverancier een bijdrage leveren aan een comfortabeler en gezonder binnenklimaat in woon- en werkomgevingen door het produceren en leveren van geavanceerde, energiezuinige en duurzame oplossingen.

Omnimark zorgt voor realisatie en bewaking van de visual image: ze zijn experts in de belettering en aankleding van auto’s, gebouwen of producten. Dat vak hebben ze in de vingers en heeft hen met meer dan 60 jaar ervaring naar de top van de Nederlandse markt gebracht. Door hun eigen productie mogelijkheden kunnen zij flexibel inspelen op klantvragen. Hun service en projectorganisatie moeten de klant ontzorgen, voorzien in gemak en rust. Natuurlijk geeft Omnimark de beste productkwaliteit. Zij zorgen ervoor dat ‘alles op zijn plaats’ komt. Zij steunen Team 67 en daarmee de Roparun door een uitmuntende bestickering te leveren voor op de auto’s tijdens de route vanuit Parijs.

Pon Dealer Groep is gevestigd in Amersfoort, Hoogland, Barneveld, Hilversum, Naarden en Nijkerk. Samen met hun universeel schadeherstelbedrijf ASCA bieden zij een totaalconcept aan mobiliteitsdiensten. Pon Dealer Groep is een zelfstandige werkmaatschappij binnen Pon Holdings BV. en met bijna 13.000 medewerkers, bij meer dan 450 vestigingen in 32 verschillende landen is het ook één van Nederlands grootste familiebedrijven. Zij steunen Team 67 en daarmee de Roparun, door twee van hun transporters in bruikleen te geven.

Puurr staat voor; Huidverzorging met een puur karakter! Daarnaast zijn er huidverzorgingsproducten voor hem & haar; met gezicht, lichaam, voet en zonneverzorgingsproducten. Verder biedt PUURR onderscheidende behandelingsrituelen, waar huidverbetering en wellness mooi samengaan! PUURR; No-Nonsense, pure kwaliteit van Nederlandse bodem!

Stern is een van de grootste automotive concerns in Nederland en marktleider op het gebied van automobiliteit. Stern vertegenwoordigt met Dealergroep Stern 21 toonaangevende automerken en is daarnaast in toenemende mate actief op het gebied van financiële en andere mobiliteitsdiensten. Het concern beschikt nagenoeg over landelijke dekking in Nederland, daarnaast bestaat het concern al 25 jaar! Stern stelt zich tot doel de meest gewaardeerde en aanbevolen mobiliteitspartner van Nederland te worden. Zij steunen Team 67 en daarmee de Roparun, door twee bakwagens in bruikleen te geven.

Vink Systemen heeft met bijna een halve eeuw ervaring, als producent van luchtkanalen en luchttechnische componenten, alles in huis om complete luchtkanalensystemen inclusief componenten te ontwerpen, produceren en monteren. Het in teamverband leveren van een sportprestatie is een geweldige manier om zoveel mogelijk mensen en organisaties te motiveren om een bijdrage voor het goede doel te leveren. Vink Systemen wenst Team 67 van Croonwolter&dros dan ook heel veel succes bij hun deelname aan de Roparun. De zorg voor mensen met kanker is immers absoluut een doel wat ieders steun verdient!