PAKKET B | SILVER

Hieronder staan de sponsors die gekozen hebben voor:

Partner Pakket B | Silver
Sponsoring (geldbedrag of in natura) | waarde: vanaf
€ 1.000 t/m € 2.499

  • Logo en naamsvermelding op de teamwebsite
  • Partnerprofiel pagina op de teamwebsite
  • Logo op de bussen
  • Logo op het finishdoek

Broekhuis is een familiebedrijf dat sinds 1932 in Midden-, Oost- en Noord-Nederland actief is als partner in mobiliteit. Verspreid over circa 67 vestigingen vertegenwoordigen wij 19 automerken, 6 bedrijfswagen merken en een motormerk. Naast deze dealervestigingen bieden wij een uitgebreid dienstverleningspakket voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Coca‑Cola is wereldwijd een sterk merk. Om ook in de komende jaren te kunnen groeien, moeten we vooruit kijken en inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Wij veranderen mee in een snel veranderende wereld. Dat betekent dat we rekening houden met de wensen van de consument en onze producten hierop zo goed mogelijk afstemmen. Coca Cola verzorgt alle refreshments voor Team 67 tijdens de Roparun!

Onze Missie
In het kort luidt deze als volgt:

  • To refresh the world
  • To inspire moments of optimism and happiness
  • To create value and make a difference

Fleet Complete is opgericht in 1998 door Tony Lourakis en Andrew Merisanu. In eerste instantie richtte Fleet Complete zich op koeriersdiensten. Deze branche had, en heeft nog steeds, behoefte aan een toegesneden oplossing voor het managen van het wagenpark, materieel en mobiele medewerkers. Maar al snel bleek dat meer sectoren diezelfde behoefte hebben. Inmiddels helpt Fleet Complete dagelijks meer dan 600.000 gebruikers in alle delen van de wereld met het beheer van hun wagenpark. Wat Fleet Complete succesvol heeft gemaakt is het uitgebreide telematicaplatform dat schaalbaar is voor ieder bedrijf. Het platform automatiseert belangrijke bedrijfsprocessen en helpt bij het vergroten van de winst door slimme oplossingen.

Intersafe is de toonaangevende Europese leverancier van een uitgebreid pakket aan producten en diensten voor de veiligheid op elke werkplek. Intersafe is in Nederland, België en Frankrijk een zéér belangrijke marktspeler omdat ze een uitgebreid producten- en dienstenpakket combineren met een klantgerichte service en de specifieke kennis van veiligheid en veiligheidsproducten.
Als internationaal concern respecteren ze de Europese normen en de wet- en regelgeving. Daardoor kunnen ze in meerdere landen een uniforme oplossing bieden, afgestemd op de business- en distributiestrategie van klanten. Intersafe staat voor innovatieve, unieke oplossingen die de arbeidsomstandigheden, veiligheid en het welzijn van de medewerkers verbetert. Daarmee is Intersafe de partner voor veilig werken, voor elke werkplek. Zowel in de industrie als op kantoor. Intersafe sponsort Team 67 en de Roparun met heerlijk warme softshell jassen voor zowel de fietsers als lopers, om de kou tijdens de route makkelijker te kunnen trotseren.

KSB Nederland beschikt niet alleen over een vakkundig en gemotiveerd team adviseurs en projectengineers voor het brede spectrum aan KSB pompen en afsluiters, maar ook over een uitstekend servicenetwerk met werkplaatsen in Zwanenburg en Heinenoord. KSB Nederland heeft ruim 70 medewerkers en is gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 en VCA.

De Nijburg Industry Group is een Nederlands familiebedrijf met eigen productiefaciliteit, gespecialiseerd in het produceren, leveren en installeren van totaaloplossingen voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Dit doen wij voor partijen uit de gehele bouwkolom, van opdrachtgever en adviseur tot installateur & gebouwmanagement, nationaal en internationaal.

Omnimark zorgt voor realisatie en bewaking van de visual image: ze zijn experts in de belettering en aankleding van auto’s, gebouwen of producten. Dat vak hebben ze in de vingers en heeft hen met meer dan 60 jaar ervaring naar de top van de Nederlandse markt gebracht. Door hun eigen productie mogelijkheden kunnen zij flexibel inspelen op klantvragen. Hun service en projectorganisatie moeten de klant ontzorgen, voorzien in gemak en rust. Natuurlijk geeft Omnimark de beste productkwaliteit. Zij zorgen ervoor dat ‘alles op zijn plaats’ komt. Zij steunen Team 67 en daarmee de Roparun door een uitmuntende bestickering te leveren voor op de auto’s.

De Peinemann Mobilift Groep (in de volksmond “Peinemann”) is uw zakenpartner en dienstverlener in de wereld van horizontaal-, verticaal- en wegtransport. Wat begon als een familiebedrijf is uitgegroeid tot een one-stop-shop met meer dan 850 medewerkers en vestigingen over de hele wereld.

Peinemann verhuurt en verkoopt een breed scala aan equipment en biedt onderhouds- en personeelsdiensten aan. Door de combinatie van een uitgebreide verhuurvloot en additionele diensten kan Peinemann voorzien in diverse behoeften. Bij Peinemann ligt de focus op het meedenken met de klant en het opbouwen van langdurige relaties. 

V.D. Hoek is een familiebedrijf dat zich ruim 50 jaar een vaste plaats bij de top isolatie bedrijven van Nederland heeft verworven. Het accent ligt bij de utiliteitsbouw en de klein industrie. Het bedrijf is actief met thermische- en akoestische isolatie, coating systemen, vochtbescherming en inspectie / onderhoud. Naast het thermisch- en akoestisch isoleren zijn zij gespecialiseerd in het brandwerend afdichten van doorvoeringen en sparingen alsmede het brandwerend bekleden van constructies, wanden en plafonds.

Wij zijn Vermaat. Jouw specialist in horeca op maat. In 1978 zijn we begonnen als delicatessenwinkel en zijn we – dankzij onze no-nonsense mentaliteit en focus op continuïteit – uitgegroeid tot dé specialist in toonaangevende horeca op maat. Met ons team van culinaire en creatieve professionals werken we elke dag aan unieke oplossingen voor de horeca- en retailmarkt. Voor onze gasten, opdrachtgevers, partners en onze collega’s.

Vink Systemen heeft met bijna een halve eeuw ervaring, als producent van luchtkanalen en luchttechnische componenten, alles in huis om complete luchtkanalensystemen inclusief componenten te ontwerpen, produceren en monteren. Het in teamverband leveren van een sportprestatie is een geweldige manier om zoveel mogelijk mensen en organisaties te motiveren om een bijdrage voor het goede doel te leveren. Vink Systemen wenst Team 67 van Croonwolter&dros dan ook heel veel succes bij hun deelname aan de Roparun. De zorg voor mensen met kanker is immers absoluut een doel wat ieders steun verdient!