PAKKET A | GOLD

Hieronder staan de sponsors die gekozen hebben voor:
Partner Pakket A | Gold 
Sponsoring (geldbedrag of in natura) | waarde: vanaf
€ 2.500

  • Logo en naamsvermelding op de teamwebsite
  • Partnerprofiel pagina op de teamwebsite
  • Logo op de bussen
  • Logo op de team-polo
  • Groot logo op het finishdoek

Croonwolter&dros is onze hoofdsponsor! Croonwolter&dros loopt al meer dan 140 jaar voorop bij nieuwe ontwikkelingen. Ook in deze tijd, waarin de rol van techniek steeds belangrijker wordt, is Croonwolter&dros een aanjager van nieuwe technologische ontwikkelingen. Ze hebben de kennis, de ervaring en het vakmanschap om intelligente systemen en integrale, duurzame oplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren, te beheren en te onderhouden.

Intersafe is de toonaangevende Europese leverancier van een uitgebreid pakket aan producten en diensten voor de veiligheid op elke werkplek. Intersafe is in Nederland, België en Frankrijk een zéér belangrijke marktspeler omdat ze een uitgebreid producten- en dienstenpakket combineren met een klantgerichte service en de specifieke kennis van veiligheid en veiligheidsproducten.
Als internationaal concern respecteren ze de Europese normen en de wet- en regelgeving. Daardoor kunnen ze in meerdere landen een uniforme oplossing bieden, afgestemd op de business- en distributiestrategie van klanten. Intersafe staat voor innovatieve, unieke oplossingen die de arbeidsomstandigheden, veiligheid en het welzijn van de medewerkers verbetert. Daarmee is Intersafe de partner voor veilig werken, voor elke werkplek. Zowel in de industrie als op kantoor. Intersafe sponsort Team 67 en de Roparun met heerlijk warme softshell jassen voor zowel de fietsers als lopers, om de kou tijdens de route makkelijker te kunnen trotseren.

Poly is the global communications company that powers authentic human connection and collaboration. Face to face, we sift and sort millions of verbal and non-verbal cues to glean meaning. Poly is finding new ways to inject these cues into audio and video communication to replicate the face to face experience. To build intimacy. To break walls and span distance. To nurture the simplicity and beauty of human connection.

Promo.nl staat voor een persoonlijke benadering, goed advies en een uitstekende service. Creativiteit en inventiviteit zijn onze sleutelbegrippen. Het bedrijf biedt een totaal assortiment van promotieartikelen, premiums, promo- en bedrijfskleding. Nagenoeg elk product kunnen zij leveren; of het nu gaat om een pen, een MP4 speler, snoep in eigen verpakking of een luxe tas geheel in de kleuren van het bedrijf van de klant. Voor ieder artikel of merk kan men bij hen terecht. Zij bieden dan ook custom made producten om de klant een mogelijkheid te bieden om zich echt met hun artikel te onderscheiden. Bedrukking, graveringen, borduursels zijn bij hen dagelijkse kost volgens de modernste technieken. Zij zijn de zoekmachine die samen met de klant een origineel en creatief promotie of relatie artikel bedenkt en realiseert. Brandwijk/Promo.nl sponsort Team 67 en de Roparun met het bedrukken van alle kleding en het mooie spandoek net als vorig jaar, zodat het team overal tijdens de route, duidelijk herkenbaar zal zijn.