Pakket A | GOLD

Hieronder staan de sponsors die gekozen hebben voor:
Partner Pakket A | Gold 
Sponsoring (geldbedrag of in natura) | waarde: vanaf
€ 2.500

  • Logo en naamsvermelding op de teamwebsite
  • Partnerprofiel pagina op de teamwebsite
  • Logo op de bussen
  • Logo op de team-polo
  • Groot logo op het finishdoek

Croonwolter&dros is onze hoofdsponsor! Croonwolter&dros loopt al meer dan 140 jaar voorop bij nieuwe ontwikkelingen. Ook in deze tijd, waarin de rol van techniek steeds belangrijker wordt, is Croonwolter&dros een aanjager van nieuwe technologische ontwikkelingen. We hebben de kennis, de ervaring en het vakmanschap om intelligente systemen en integrale, duurzame oplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren, te beheren en te onderhouden.

Met de vakkennis van onze mensen en de juiste (digitale) systemen en middelen spelen wij in op de huidige ontwikkelingen. De wensen en behoeften van onze klanten staan centraal bij alles wat we ontwikkelen. Daardoor creëren we  innovatieve en duurzame oplossingen die hen helpen  om beter te presteren en hen een betere leefomgeving  te bieden. Technologie en maatschappij: dat zijn wij. Specialistische kennis en kunde halen en houden we graag in eigen huis en blijven we verder ontwikkelen. Met onze eigen best-in-class mensen en partners realiseren we complexe en uitdagende projecten, werken en contracten van iedere omvang. Zo houden wij de omgeving van onze klanten draaiende en helpen we hen om hun ambitieuze doelstellingen te behalen. Met Intelligentie door Technologie maken wij de wereld veiliger, comfortabeler, duurzamer en gezonder. Nu en in de toekomst!

Promo.nl is inmiddels niet meer weg te denken uit de promotie branche. Met veel passie en enthousiasme werken wij samen met u aan een duurzame relatie. Promo.nl is het zusterbedrijf van Brandwijk Kerstpakketten en begon in 1982 toen Dick en Pieta Brandwijk een kaas- en delicatessenzaak in ‘s-Hertogenbosch kochten. Persoonlijke benadering en gastvrijheid waren de kernwaarden voor dit unieke familiebedrijf. Deze creativiteit en persoonlijke benadering is tegenwoordig nog steeds de rede waarom organisaties kiezen voor relatiegeschenken van Brandwijk en Promo. Wij staan voor creativiteit, duurzaamheid en gastvrijheid. Wij gaan voor promotionele artikelen en relatiegeschenken met een boodschap, bij voorkeur een duurzame boodschap! Wij bieden u graag een unieke service die het juiste product op de juiste plaats uw persoonlijke boodschap overbrengt. Wij nemen u al het werk uit handen en garanderen een optimale dienstverlening waardoor u zich kunt concentreren op uw core business. Wij zetten graag onze 35 jaar ervaring in voor een creatief gebaar. Alles gerelateerd aan uw inhoudelijke doelstellingen en budgettaire mogelijkheden. Creativiteit is geen kwestie van geld maar een talent dat zich in elke opdracht manifesteert. Brandwijk-Promo.nl sponsort Team 67 en de Roparun met het bedrukken van alle kleding en het mooie spandoek, zodat het team overal tijdens de route, duidelijk herkenbaar zal zijn.

PUURR is een jong en klein bedrijf en zeer persoonlijk. Inmiddels zijn er al meer dan 200 salons in heel Nederland, van echte PUURR Salons tot salons die naar eigen visie met PUURR werken en verkopen. Steeds meer en meer raakt ieder overtuigd van de kracht van PUURR niet alleen door de onderscheidende behandelingrituelen maar bovenal de kwaliteit van de producten! 

PUURR biedt een totaal concept om de ultieme beleving van beauty en well-being te garanderen. Onze kwalitatief hoogwaardige natuurlijke producten voor Face, Body en Wellness zijn een constante en belangrijke inspiratiebron voor onze behandelingen. Vooruitstrevend in huidverbeterings behandeling. Zoals oa. unieke bindweefselmassage met speciale rollers en serums die u ook thuis kunt gebruiken, voor het beste resultaat. Huidverbeteren doet u samen met uw PUURR Specialist!

Kiezen voor PUURR is kiezen voor een totaal concept met een persoonlijk karakter.