FRIENDS OF TEAM 67

Hieronder staan de sponsors die gekozen hebben voor:
Partner Pakket D | Friends of Team 67
Sponsoring (geldbedrag of in natura) | waarde: vanaf
€ 150 t/m € 499

  • Logo en naamsvermelding op de teamwebsite

Cable Partners is de Kabelgroothandel voor de zakelijke markt. Zij leveren alle soorten elektriciteitkabels en toebehoren voor ieder marktsegment en op ieder gewenst moment. De afgelopen jaren hebben zij zich ontwikkeld tot een vooraanstaande en betrokken partner in de elektrotechnische branche. Hun succesfactor is de tomeloze energie en de wil om elke klant op het juiste moment te beleveren.

Dassen Bouw is een vakkundig bouwbedrijf voor nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud. En wilt u duurzame aluminium kozijnen of een lichtstraat? Dan staat DAS' Aluminium voor u klaar met advies en gedetailleerde voorstellen om uw bouwdroom werkelijkheid te maken.

Elmet is een elektrotechnische handelsonderneming die een grote verscheidenheid aan elektrotechnische materialen in de markt zet. Het productassortiment wordt zodanig samengesteld dat zowel de merken als de productlijnen garant staan voor de beste prijs-/kwaliteitsverhouding.

Grado Graveertechniek bestaat al sinds 1981 en is uitgegroeid tot een van de belangrijkste industriële graveerbedrijven in de regio Botlek en Europoort. Middels een modern machinepark en een enthousiast team kunnen wij zorgvuldig en snel het gewenste graveerwerk leveren door heel Nederland. Niet alleen de kwaliteit is belangrijk maar ook de snelheid is voor Grado vanzelfsprekend. Het grootste gedeelte van de orders is binnen een dag geproduceerd en verzonden!

Haafkes Veldwachter - Bij ons krijgt de klant veel aandacht. Als aannemer kruipen wij graag in de rol van gesprekspartner en adviseur en weten we voor elk probleem wel een oplossing te bedenken. Wij zijn een erkend leerbedrijf en leiden jonge mensen graag op. Haafkes Veldwachter is een relatief kleine aannemer, maar tegelijkertijd ook groot. Wij bundelen onze krachten dan met ons moederbedrijf Aannemersbedrijf W.J. Haafkes en Zonen, gevestigd in Goor. Op die manier kunnen wij ook grote en complexe projecten aannemen doordat we de kennis en mankracht ter beschikking hebben.

Hercules Duikbedrijf is reeds in 1978 opgericht en richt zich voornamelijk op inshore duikwerkzaamheden. Als professioneel duikbedrijf verrichten ze de meest uiteenlopende werkzaamheden onder water. Hercules Duikbedrijf beschikt dankzij ruim 35 jaar ervaring over de juiste kennis, mensen en middelen om hun werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren en af te leveren.

Isolatiebedrijf Hanenberg is een flexibele organisatie waar de lijnen van aanvraag tot uitvoering én oplevering kort zijn. Door de combinatie van kennis, kwaliteit en proactief gedrag ontnemen zij uw zorg over het isolatieproject. Zij steunen dit goede doel graag omdat deze fantastische mensen op een bijzondere manier een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ze vinden de deelname van Team67 daarom ook een super initiatief!

IBMO is gespecialiseerd in brandvertragende-, gas-, en waterdichte afdichtingen en doorvoeren. Zodra er zich een situatie voordoet waarbij leidingen en of kabels door een wand of vloer lopen heeft IBMO een passende afdichtende oplossing.

MDB heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in het verhuren van materieel inclusief het leveren, monteren/demonteren en adviseren. Door in een zo vroeg mogelijk stadium in het proces te zijn betrokken, kunnen we specialistische kennis en ervaring delen en u een passende oplossing bieden. Dienstverlening aan de maatschappijen van TBI staat bij ons voorop, waarbij we rekening houden met prijs, kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid.

MÜPRO is een toonaangevende leverancier, evenals een premium aanbieder op gebied van bevestigingstechniek, geluidsisolatie en brandbeveiliging. Hun producten zijn ‘engineered in Germany’. Voor de constructie en fabricage kunnen zij bogen op meer dan 50 jaar branche-ervaring. Vandaag de dag worden over de hele wereld MÜPRO producten gebruikt.

Novomark is een familiebedrijf dat inmiddels 50 jaar bestaat en gespecialiseerd is in het maken van onder meer: Stickers, Type- en machineplaten, naamplaten en labels.
Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste productietechnieken. Doordat de producten in eigen huis worden vervaardigd kenmerken ze zich door een hoge kwaliteit, een lage prijsstelling en korte leveringstijden. Novomark levert aan grote en kleine bedrijven, maar ook aan ziekenhuizen en andere zorg- en onderwijsinstellingen. 

Post Luchtkanalen - Installatiebedrijven vertrouwen op de producten van Post Luchtkanalen. Geschikt voor elke toepassing, voor welke sector dan ook. Post Luchtkanalen produceert zelf luchtkanalen en appendages en houdt alles in eigen hand. Dat werkt prettig voor ons. En is bovenal in het belang van u.

Veenman+ verzorgt alle communicatie-uitingen. Dat doen ze met grote kennis van zaken en een flinke dosis Rotterdams enthousiasme. Veenman+ denkt met de mensen mee en helpt hen met een optimale inrichting en verbetering van hun communicatie- en mediaprocessen . Zij regelen de productie en zorgen voor het maximaal haalbare resultaat binnen het beschikbare budget. Anders gezegd: ze halen het onderste uit de kan. Ze regisseren, adviseren en zorgen dat het goed geregeld wordt. Zodat men zich met een gerust hart op andere zaken kan focussen.

Th. Wortelboer - Specialist in machines en gereedschappen voor pijpleidingsystemen. Meer dan 70 jaar ontwikkeling en innovatie in machinebouw.

ZLI BV - Sinds 1960 houden wij ons al bezig met het ontwerpen en maken van constructies en producten in staal, RVS en aluminium. Croonwolter&dros is al jaren een trouwe klant van ons. Wij doneren aan dit team omdat wij veel bewondering hebben voor de prestatie die zij neerzetten en wij graag een bijdrage willen leveren aan de goede doelen die ze daarmee steunen. We wensen iedereen veel succes!