Friends of Team 67

Hieronder staan de sponsors die gekozen hebben voor:
Partner Pakket D | Friends of Team 67
Sponsoring (geldbedrag of in natura) | waarde: vanaf
€ 150 t/m € 499

  • Logo en naamsvermelding op de teamwebsite

Cable Partners is de Kabelgroothandel voor de zakelijke markt. Zij leveren alle soorten elektriciteitkabels en toebehoren voor ieder marktsegment en op ieder gewenst moment. De afgelopen jaren hebben zij zich ontwikkeld tot een vooraanstaande en betrokken partner in de elektrotechnische branche. Hun succesfactor is de tomeloze energie en de wil om elke klant op het juiste moment te beleveren. 

Bij Direkt Koerier wordt er begrepen dat de zorg voor een zending vaak meer is dan het versturen van een pakket. Daarom biedt Direct Koerier, sinds 1988, naast hun reguliere verzendservice ook een Direkt service. Na het afhalen van een zending rijden zij rechtstreeks naar de geadresseerde; hierdoor is zoekraken of beschadiging van een kostbare zending, met deze individuele aanpak, tot een minimum beperkt. Direkt Koerier Rotterdam heeft ruime ervaring in de koeriersbranche en biedt een breed scala aan koeriersdiensten en vervoersoplossingen aan; zowel regionaal als landelijk.

Eurostrut is een technische handelsonderneming die gespecialiseerd is in de levering van montage en bevestigingsmaterialen aan en voor de elektrotechnische, werktuigbouwkundige, HVAC en sprinkler installateurs. Zij steunen de Roparun en Team 67 omdat zij als Eurostrut maatschappelijk erg betrokken zijn bij het welzijn van mensen in het algemeen. Zij juichen dit initiatief dan ook erg toe, waarbij ze Team 67 heel veel succes toe wensen en hopen op een mooi eindresultaat.

Grado Graveertechniek bestaat al sinds 1981 en is uitgegroeid tot een van de belangrijkste industriële graveerbedrijven in de regio Botlek en Europoort. Middels een modern machinepark en een enthousiast team kunnen wij zorgvuldig en snel het gewenste graveerwerk leveren door heel Nederland. Niet alleen de kwaliteit is belangrijk maar ook de snelheid is voor Grado vanzelfsprekend. Het grootste gedeelte van de orders is binnen een dag geproduceerd en verzonden!

Isolatiebedrijf Hanenberg is een flexibele organisatie waar de lijnen van aanvraag tot uitvoering én oplevering kort zijn. Door de combinatie van kennis, kwaliteit en proactief gedrag ontnemen zij uw zorg over het isolatieproject. Zij steunen dit goede doel graag omdat deze fantastische mensen op een bijzondere manier een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ze vinden de deelname van Team67 daarom ook een super initiatief!

Hercules Duikbedrijf is reeds in 1978 opgericht en richt zich voornamelijk op inshore duikwerkzaamheden. Als professioneel duikbedrijf verrichten ze de meest uiteenlopende werkzaamheden onder water. Hercules Duikbedrijf beschikt dankzij ruim 35 jaar ervaring over de juiste kennis, mensen en middelen om hun werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren en af te leveren.

Huygen Mechanisatie is een bedrijf wat zich van oudsher toegespitst heeft op storingen, service en onderhoud van machineparken in de voedingsmiddelenindustrie. Door een groeiende vraag naar RVS producten is hun bedrijf uitgegroeid tot de RVS-specialist, waarbij service hoog in het vaandel staat. Door het uitgebreide machinepark kent dit bedrijf vele mogelijkheden.

Kiwa beschikt over gespecialiseerde bedrijfsonderdelen die zich richten op specifieke marktsegmenten, in Nederland en internationaal. Ze bieden specialistische services op het gebied van bijvoorbeeld energie en water, brandveiligheid en beveiliging, infrastructuur, dak- en geveladvies, sportaccommodaties en opleidingen. Men kan bij deze bedrijfsonderdelen terecht voor tests, inspectie, certificering, training en consultancy die is toegespitst op hun marktsegment.

Voor het onderhouden, renoveren en inrichten van vastgoed is er een professionele, betrouwbare partner nodig; dat is Maasmond. Het liefst geeft men al het werk aan één partij, zodat er niet meer naar hoeft te worden omgekeken. Naast de prijs en de planning is de kwaliteit van het eindresultaat natuurlijk heel belangrijk: een sfeervolle en comfortabele omgeving waarin het voor gebruiker en bezoeker goed toeven is.

MÜPRO is een toonaangevende leverancier, evenals een premium aanbieder op gebied van bevestigingstechniek, geluidsisolatie en brandbeveiliging. Hun producten zijn ‘engineered in Germany’. Voor de constructie en fabricage kunnen zij bogen op meer dan 50 jaar branche-ervaring. Vandaag de dag worden over de hele wereld MÜPRO producten gebruikt.

Noordzij Rozenburg: In het dynamische bouwproces is technische expertise en het optimaliseren van hun processen iets waar dit bedrijf dagelijks mee bezig is. Als familiebedrijf, opgericht in 1968, zijn zij een partner die intiatief neemt. Pragmatisch in denken, betrouwbaar in doen, daarnaast ontwerpen, engineeren, tekenen, berekenen en realiseren zij in eigen beheer, complete sanitair technische installaties.

Novomark is een familiebedrijf dat inmiddels 50 jaar bestaat en gespecialiseerd is in het maken van onder meer: Stickers, Type- en machineplaten, naamplaten en labels.
Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste productietechnieken. Doordat de producten in eigen huis worden vervaardigd kenmerken ze zich door een hoge kwaliteit, een lage prijsstelling en korte leveringstijden. Novomark levert aan grote en kleine bedrijven, maar ook aan ziekenhuizen en andere zorg- en onderwijsinstellingen. 

Plubos Kabeltechniek is een voortzetting van aannemersbedrijf Pluijmers, in 1959 opgericht. In 1977 heeft de inmiddels enig eigenaar W.F. Pluijmers het bedrijf overgedragen aan zijn drie zoons Maarten, Ruud en Theo, die de onderneming hebben voortgezet onder de naam “Plubos” met als specialisatie kabel- en grondwerken. In 2010 is de derde generatie (Rick en Brigitte) toegetreden tot het bedrijf, waarbij uitbreiding in kabelmanagement en klein elektrotechnisch werk als specialisaties zijn toegevoegd aan de werkzaamheden. Inmiddels werken er vele familieleden binnen het bedrijf.

PUK Benelux is een wereldwijd actieve ondernemingsgroep uit de metaalverwerkende industrie. Zij ontwikkelt, produceert en verhandelt kabeldraagsystemen, kabelklemmen, ondervloersystemen en onderliggende constructies voor fotovoltaïsche installaties en biedt oplossingen voor de sectoren industrie, gebouwentechniek, infrastructuur, energie en olie en gas.

Puramed biedt de meest doeltreffende oplossingen voor het evacueren van inhalatieanesthetica en diathermiegassen in operatiekamers, spoedeisende hulp, verloskamers, poliklinieken etc. en creëren een gezonde werkomgeving voor artsen, verpleegkundigen en iedereen betrokken in de zorg van de patiënt.

Rensa stond vanaf 1953 voor Rijwielen, Elektra, Naaimachines, Sanitair en Aanverwante artikelen. Het bedrijf is uiteindelijk uitgegroeid van een regionale groothandel met één vestiging tot een landelijk opererende groothandel met zeven verkoopkantoren en 20 servicebalies. Door die ontwikkeling is Rensa nu één van de grotere aanbieders / groothandels op de Nederlandse markt van producten op het gebied van verwarming en ventilatie.

Schilt bestaat uit drie werkmaatschappijen die samen zorgen voor een compleet pakket producten op het gebied van klimaattechtniek. Ruim 40 jaar geleden begon Adri Schilt dit bedrijf uit te bouwen tot een toonaangevende leverancier van luchttechnische componenten en installaties. Het dienstenpakket bestaat uit advies, ontwerp, fabricage, werkvoorbereiding, levering, voorraad, montage, service en onderhoud. Het succes van deze organisatie wordt vooral bepaald door: het meedenken, goede service en grote flexibiliteit.

TBD Air is een zeer ervaren partner op het gebied van luchtkanaleninstallaties. TBD Air profileert zich niet alleen door kennis van zaken en professionaliteit; ook kwaliteit, veiligheid en dienstverlening staan bij hen hoog in het vaandel. Een hecht team van ervaren medewerkers weet bekwaam in te spelen op nieuwe technieken en ontwikkelingen en probeert de klant zo vertrouwd en bekwaam mogelijk te adviseren op het gebied van luchtkanaleninstallaties van A tot Z. Van principe tekeningen, afstemming en planning tot uitvoering en onderhoud. TBD Air denkt in alles mee.

Veenman+ verzorgt alle communicatie-uitingen. Dat doen ze met grote kennis van zaken en een flinke dosis Rotterdams enthousiasme. Veenman+ denkt met de mensen mee en helpt hen met een optimale inrichting en verbetering van hun communicatie- en mediaprocessen . Zij regelen de productie en zorgen voor het maximaal haalbare resultaat binnen het beschikbare budget. Anders gezegd: ze halen het onderste uit de kan. Ze regisseren, adviseren en zorgen dat het goed geregeld wordt. Zodat men zich met een gerust hart op andere zaken kan focussen.

Xillion ICT Solutions is dé externe ICT-afdeling. Zij bedenken en creëren de juiste, kwalitatieve en bovenal veilige ICT-oplossingen, zodat de ondernemer zich geheel kan focussen op zijn of haar eigen corebusiness. Simpelweg omdat men erop kan vertrouwen dat het goed zit. Met een passie voor hun vak, werken zij aan langdurige partnerships met hun klanten. Professioneel, deskundig en persoonlijk; en dat al sinds 2002.

Zador is ruim 70 jaar actief in de metaalwaren en vindt zijn start als afvalbakkenproducent net na de WOII. Rond 2010 heeft Zador zijn koers verlegd en is het zich gaan inzetten op groei als totaalaanbieder met de focus op projectmatig en hoogwaardig werk van kleine tot middelgrote series. Zij staan bekend om het meedenken in de ontwikkelingsfase en hebben hiervoor voldoende engineering mogelijkheden en -capaciteit, daarnaast is Zador sterk in het maken van eindproducten doordat het machinepark breed is uitgerust. Alles onder één dak : van ontwerp, ontwikkeling tot een “poedercoat” product.