PAKKET C | BRONZE

Hieronder staan de sponsors die gekozen hebben voor:

Partner Pakket C | Bronze
Sponsoring (geldbedrag of in natura) | waarde: vanaf
€ 500 t/m € 999

  • Logo en naamsvermelding op de teamwebsite
  • Partnerprofiel pagina op de teamwebsite
  • Logo op de bussen

Acto kijkt anders naar ERP en de manier waarop software iets voor hun klanten kan toevoegen. Dat zit in hun aard. Al ruim 35 jaar helpen zij de meest uiteenlopende bedrijven in de service- en installatiebranche. Niet alleen met mooie tools, maar ook op organisatorisch en procesmatig vlak. Bij Acto wordt permanent leren, vernieuwen en verbeteren centraal gesteld. Zolang het maar in samenwerking met hun klanten is. Wat begint met het ontwerpen van een weldoordacht proces, eindigt in een sublieme oplossing.

AQ Group is gespecialiseerd in het optimaliseren van lucht- en waterkwaliteit. Het geïntegreerde pakket van AQ Group combineert kwaliteit met kostenefficiency, vandaar ook onze slogan: “The best care for water and air”. Onze opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit installateurs, gebouwbeheerders en vastgoedeigenaren. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en is een belangrijke basis voor onze groei. Wij zijn gecertificeerd conform de normen van ISO-9001, ISO-14001, ISO-45001, VCA**, BRL-6010 en BRL K14010-1. De laatste jaren ligt de focus steeds meer op het bieden van innovatieve duurzame oplossingen en het volledig ontzorgen van onze opdrachtgevers.

Boels Rental is één van Europa’s grootste verhuurbedrijven. In zowel machineverhuur als specialistische verhuur. We hebben het grootste en breedste assortiment moderne machines en gereedschappen van topkwaliteit. Overal beschikbaar dankzij een groot netwerk lokale vestigingen of geleverd op locatie. Elk project is uniek en vraagt om een andere aanpak. Wij denken graag met u mee voor de beste huuroplossing. Ook wanneer u een uitzonderlijk verzoek heeft, is Boels uw partner.

In opdracht van installatiebedrijven ontwerpt en integreert Coneco regeltechniek-systemen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Coneco is opgericht in 1995. Er werken dagelijks ruim 100 mensen aan comfortabele klimaatbeheersing en gebouwautomatisering in zorg, onderwijs, kantoren, industrie, overheid, cultuur en recreatie, hotels, retail en datacenters. Per jaar voltooien ze meer dan 500 grote tot middelgrote projecten en dragen ze bij aan de realisatie van Smart Buildings.

Eurostrut is een technische handelsonderneming die gespecialiseerd is in de levering van montage en bevestigingsmaterialen aan en voor de elektrotechnische, werktuigbouwkundige, HVAC en sprinkler installateurs. Zij steunen de Roparun en Team 67 omdat zij als Eurostrut maatschappelijk erg betrokken zijn bij het welzijn van mensen in het algemeen. Zij juichen dit initiatief dan ook erg toe, waarbij ze Team 67 heel veel succes toe wensen en hopen op een mooi eindresultaat.

Isolatietechniek Lambeek werd in 1962 opgericht door de heer J. Lambeek. De familie Derksen nam het bedrijf in april 1984 over. In de afgelopen decennia heeft Isolatietechniek Lambeek zijn sporen in de branche ruimschoots verdiend. Met een deskundig team van zo'n vijftien vaste medewerkers levert het bedrijf keer op keer vakwerk. Kwaliteit en service staan dan ook niet voor niets hoog in het vaandel. Het stipt nakomen van afspraken is bij Isolatietechniek Lambeek vanzelfsprekend. Dit tot volle tevredenheid van de opdrachtgevers waarmee vaak een langdurige relatie bestaat.

Linqo is in 2018 opgericht met als doel om betrouwbare en gebruiksvriendelijke Fleet Management oplossingen aan te bieden tegen een eerlijke prijs en transparante voorwaarden. Geen langdurige contracten. Wij staan voor klantvriendelijkheid, deskundigheid en persoonlijk contact. Naast een robuust GPS voertuig tracking systeem en sluitende kilometerregistratie bieden wij diverse opties, zoals gedetailleerd inzicht in het brandstofverbruik, temperatuur monitoring, tachograaf analyse, RFID herkenning en asset trackers.

Rensa is één van de grootste en meest vooruitstrevende technische groothandels op het gebied van verwarming en ventilatie. Wij ondersteunen onze relatie Croonwolter&dros graag bij het nastreven van dit fantastische doel en wensen jullie ontzettend veel succes.

Sinds haar oprichting in 1973 importeert Intercool Technics B.V., exclusief voor Nederland, TOSHIBA Airconditioning en warmtepompen. In de vier decennia van haar bestaan heeft Intercool met de TOSHIBA airconditioningproducten een toonaangevende positie verworven op de Nederlandse markt van klimaatbeheersing.