PAKKET C | BRONZE

Hieronder staan de sponsors die gekozen hebben voor:

Partner Pakket C | Bronze
Sponsoring (geldbedrag of in natura) | waarde: vanaf
€ 500 t/m € 999

  • Logo en naamsvermelding op de teamwebsite
  • Partnerprofiel pagina op de teamwebsite
  • Logo op de bussen

Acto kijkt anders naar ERP en de manier waarop software iets voor hun klanten kan toevoegen. Dat zit in hun aard. Al ruim 35 jaar helpen zij de meest uiteenlopende bedrijven in de service- en installatiebranche. Niet alleen met mooie tools, maar ook op organisatorisch en procesmatig vlak. Bij Acto wordt permanent leren, vernieuwen en verbeteren centraal gesteld. Zolang het maar in samenwerking met hun klanten is. Wat begint met het ontwerpen van een weldoordacht proces, eindigt in een sublieme oplossing.

Duurzaam, transparant, kwaliteit, circulair, natuurlijk kapitaal; Albron hecht hier een groot belang aan door er vooral concrete stappen in te zetten. Dat doen ze door duidelijke doelen te stellen, initiatief te nemen, hun medewerkers, de hele keten en stakeholders te betrekken, sterke samenwerkingsverbanden aan te gaan, convenanten te sluiten, gedragscodes te ondertekenen en zich te laten toetsen aan externe normen zoals certificering. Alle kennis die hiermee wordt opgedaan, delen ze graag: binnen en buiten de organisatie. Zo borgen ze samen dat ze iedere dag beter worden. Albron bedenkt, bouwt en beheert foodconcepten met een verhaal. Voor bedrijven en overheden, op scholen en universiteiten, in ziekenhuizen en zorginstellingen, op evenementen en in dag- & verblijfsrecreatie.

Andrews Sykes Klimaatverhuur is gespecialiseerd in de verhuur van tijdelijke oplossingen voor alle problemen op het gebied van klimaatbeheersing. Andrews Sykes steunt al jaren indirect de Roparun en moedigt op deze wijze de deelnemers van het Team 67 bij Croonwolter&dros aan, om de strijd tegen kanker te onderstrepen met een geweldige loopprestatie.

Centralpoint is de grootste IT-reseller van de Benelux, hiermee bekleden zij een sterke positie in de markt. Zij adviseren merkonafhankelijk heel werkend Nederland en België over concrete IT-oplossingen. Voor elke klant heeft dit bedrijf een passende oplossing – of het nu gaat om circulair inkopen, e-commerce-oplossingen of dienstverlening rondom beheer, beveiliging, onderhoud en logistiek. Centralpoint is ontstaan door het samengaan van Scholten Awater, Centralpoint.nl en Infotheek en heeft 500 medewerkers in dienst. Centralpoint focust zich op devices, infrastructuur (server en storage) en networking. Door deze combinatie zijn zij in staat om de perfecte koppeling tussen de voor- en achterkant van de werkplek te maken.  IT komt steeds meer centraal te staan en in elk segment heeft Centralpoint bewezen in staat te zijn organisaties daarin te ondersteunen.

Cinergie is een energie-adviesbureau en helpt bedrijven om minder te betalen, minder te verbruiken en te voldoen aan wet- en regelgeving. Cinergie draagt het Roparun team van Croonwolter&dros een warm hart toe. Als energie-adviesbureau is duurzaamheid voor ons een vanzelfsprekendheid en een duurzame gezondheidszorg is natuurlijk minstens zo belangrijker. Vroeg of laat krijgen we allemaal te maken met het verdriet wat kanker met zich meebrengt. Het bedrijf wenst het team dan ook veel succes met alle inspanningen!

In opdracht van installatiebedrijven ontwerpt en integreert Coneco regeltechniek-systemen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Coneco is opgericht in 1995. Er werken dagelijks ruim 100 mensen aan comfortabele klimaatbeheersing en gebouwautomatisering in zorg, onderwijs, kantoren, industrie, overheid, cultuur en recreatie, hotels, retail en datacenters. Per jaar voltooien ze meer dan 500 grote tot middelgrote projecten en dragen ze bij aan de realisatie van Smart Buildings.

De Haan Westerhoff levert zonwering, rolluiken en kozijnen én zorgt voor de juiste werking. Dat gebeurt vanuit meerdere vestigingen in Nederland. In geval van een storing staat hun servicedienst 24 uur per dag klaar. Via de link bij het logo, kan men informatie vinden over dit bedrijf.

GCM Systems verzorgt het leveren van alle materialen die niet-specialistisch zijn. Met een leveringsprogramma van meer dan 10.000 artikelen levert GCM Systems alles, van paperclip tot brandblusser. GCM Systems is een betrouwbare leverancier die uitstekende leveringsafspraken maakt. Verder draagt GCM Systems zorg voor alle inkoopzaken die binnen een bedrijf spelen, zodat de men zich volledig kan inrichten op grote volumecontracten. GCM Systems bekommert zich om inkoop, logistiek en opslag. Door het bundelen van leveranciers, werkzaamheden, administratieve handelingen, goederenstromen en de bestelling van goederen, op productie- en facilitair niveau, kan er sneller en goedkoper worden gewerkt. 

Glamox is a Norwegian industrial group that develops, manufactures and distributes professional lighting solutions for the global market.

Gohres Metaalconstructie is in 1876 door Joh. Gohres oorspronkelijk opgericht als smederij, wat later werd omgevormd tot een volwaardig metaalconstructiebedrijf. Gohres werd drie generaties lang geleid door de familie Gohres. In 1980 werd het bedrijf overgenomen door Cees Plomp en werd het verplaatst naar Klaaswaal. Sinds 1998 is zijn zoon Adrie Plomp de directievoerder. De twee motto’s van Gohres zijn ”Vandaag bestellen, morgen leveren” en ”Kan niet, bestaat niet”. Gohres is daarmee dé flexibele partner op gebied van metaal. Metaalconstructiebedrijf Gohres is een volwaardig metaalconstructiebedrijf. Hun vaste klantenkring is zeer veelzijdig, Gohres is sinds 1999 VCA* gecertificeerd. Veiligheid, gezondheid en milieu is dus een alledaags 'gewoon goed' binnen dit bedrijf.

Haitjema in Dedemsvaart is een erkende specialist in totaaloplossingen op het gebied van grondwaterwinning, grondwaterbeheer en energieopslag in de bodem. In ruim 120 jaar heeft Haitjema een ruime kennis en ervaring opgebouwd en hebben zij een uitgebreid netwerk van tevreden klanten in binnen- en buitenland. Dankzij de jarenlang opgebouwde vakkennis en ervaring mag Haitjema zich zonder meer specialist noemen op het gebied van onder meer bodemenergiesystemen inclusief de bijbehorende installatietechniek, (drink)watervoorziening, geothermie, delfstoffen, bodemonderzoek, booractiviteiten en service & onderhoud. Kiest men voor Haitjema, dan kiest men voor één bedrijf; één naam voor alle vragen en opdrachten op het gebied van grondwater!

Dankzij een sponsoring van onze Kees van Lieshout, hebben de fietsers nu 2 splinternieuwe fietsnavigatie van Garmin!! Geweldige actie en dat vanuit het verre Ecuador!! Muchos gracias!! 

Ominio is een jonge dynamische internationale handelsonderneming die gespecialiseerd is in het leveren van een totaalpakket op het gebied van stalen buizen en fittingen voor de installatiebranche. Deze onderneming bestaat uit een hecht team van enthousiaste medewerkers, die er op uit zijn, steeds de beste oplossing te vinden. Door jarenlange ervaring binnen onze branche, korte communicatielijnen, veel productkennis en goede relaties, kunnen wij snel en adequaat inspelen op elke situatie. Zij steunen dit prachtige initiatief en wensen Team 67 veel succes en voorspoed.

Salie is een plantenwinkel met een warme en huiselijke sfeer. Deze gezellige winkel is te vinden bij de prachtige haven van Leiden. We zijn Nelske en haar winkel ‘Salie’ erg dankbaar; door haar ‘groene’ bijdrage hebben we al onze sponsoren kunnen verblijden met haar plantjes, als dank en blijk van waardering. 

Sinds haar oprichting in 1973 importeert Intercool Technics B.V., exclusief voor Nederland, TOSHIBA Airconditioning en warmtepompen. In de vier decennia van haar bestaan heeft Intercool met de TOSHIBA airconditioningproducten een toonaangevende positie verworven op de Nederlandse markt van klimaatbeheersing. 

V.D. Hoek is een familiebedrijf dat zich ruim 50 jaar een vaste plaats bij de top isolatie bedrijven van Nederland heeft verworven. Het accent ligt bij de utiliteitsbouw en de klein industrie. Het bedrijf is actief met thermische- en akoestische isolatie, coating systemen, vochtbescherming en inspectie / onderhoud. Naast het thermisch- en akoestisch isoleren zijn zij gespecialiseerd in het brandwerend afdichten van doorvoeringen en sparingen alsmede het brandwerend bekleden van constructies, wanden en plafonds.

Vermaat heeft zich ontwikkeld van delicatessenwinkel tot de toonzetter in de wereld van eten en drinken. Hun no-nonsense mentaliteit en focus op continuïteit vinden in 1978 al hun oorsprong. Een stevige basis dus, waarmee ze met frisse blik de dynamische wereld van nu te lijf gaan. Ze ontwikkelen horeca- en retailconcepten helemaal op maat gemaakt. Dat doen ze voor o.a; bedrijven, ziekenhuizen, musea, luchthavens, evenementen en nog zo veel meer. Ze zetten zelfs eigen concepten in de markt. Die zijn uniek, mét de touch van Vermaat. Zij steunen Team 67 en daarmee de Roparun, door de catering te verzorgen.