PAKKET C | BRONZE

Hieronder staan de sponsors die gekozen hebben voor:

Partner Pakket C | Bronze
Sponsoring (geldbedrag of in natura) | waarde: vanaf
€ 500 t/m € 999

  • Logo en naamsvermelding op de teamwebsite
  • Partnerprofiel pagina op de teamwebsite
  • Logo op de bussen

Acto kijkt anders naar ERP en de manier waarop software iets voor hun klanten kan toevoegen. Dat zit in hun aard. Al ruim 35 jaar helpen zij de meest uiteenlopende bedrijven in de service- en installatiebranche. Niet alleen met mooie tools, maar ook op organisatorisch en procesmatig vlak. Bij Acto wordt permanent leren, vernieuwen en verbeteren centraal gesteld. Zolang het maar in samenwerking met hun klanten is. Wat begint met het ontwerpen van een weldoordacht proces, eindigt in een sublieme oplossing.

In opdracht van installatiebedrijven ontwerpt en integreert Coneco regeltechniek-systemen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. Coneco is opgericht in 1995. Er werken dagelijks ruim 100 mensen aan comfortabele klimaatbeheersing en gebouwautomatisering in zorg, onderwijs, kantoren, industrie, overheid, cultuur en recreatie, hotels, retail en datacenters. Per jaar voltooien ze meer dan 500 grote tot middelgrote projecten en dragen ze bij aan de realisatie van Smart Buildings.

Puurr staat voor; Huidverzorging met een puur karakter! Daarnaast zijn er huidverzorgingsproducten voor hem & haar; met gezicht, lichaam, voet en zonneverzorgingsproducten. Verder biedt PUURR onderscheidende behandelingsrituelen, waar huidverbetering en wellness mooi samengaan! PUURR; No-Nonsense, pure kwaliteit van Nederlandse bodem!

Rensa is één van de grootste en meest vooruitstrevende technische groothandels op het gebied van verwarming en ventilatie. Wij ondersteunen onze relatie Croonwolter&dros graag bij het nastreven van dit fantastische doel en wensen jullie ontzettend veel succes.

Sinds haar oprichting in 1973 importeert Intercool Technics B.V., exclusief voor Nederland, TOSHIBA Airconditioning en warmtepompen. In de vier decennia van haar bestaan heeft Intercool met de TOSHIBA airconditioningproducten een toonaangevende positie verworven op de Nederlandse markt van klimaatbeheersing.

V.D. Hoek is een familiebedrijf dat zich ruim 50 jaar een vaste plaats bij de top isolatie bedrijven van Nederland heeft verworven. Het accent ligt bij de utiliteitsbouw en de klein industrie. Het bedrijf is actief met thermische- en akoestische isolatie, coating systemen, vochtbescherming en inspectie / onderhoud. Naast het thermisch- en akoestisch isoleren zijn zij gespecialiseerd in het brandwerend afdichten van doorvoeringen en sparingen alsmede het brandwerend bekleden van constructies, wanden en plafonds.