SPONSORLOOP SPARTAAN'20

De Roparun leeft niet alleen onder de volwassenen maar ook bij de jeugd. Donderdag 18 april jl. hebben de jongens van Spartaan’20 JO13-1 en JO13-2, een sponsorloop van maar liefst 10 minuten gelopen. Sommigen liepen zelfs 13 rondjes om het voetbalveld! Dit deden ze niet zomaar maar juist om geld in te zamelen voor de Roparun! Een geweldig initiatief vanuit een van onze teamleden; Charlène da Luz.

Voor aanvang van hun wekelijkse training hebben deze voetbaltalentjes, op zo’n warme lentedag gedurende 10 minuten geprobeerd zoveel mogelijk rondjes te rennen en hiermee hebben zij een bedrag opgehaald van maar liefst €360,75!

Onder de voetbaltalentjes waren er drie die er echt uit sprongen, of eerder gezegd, liepen; van het team JO13-1 waren Jesse Voorn, die maar liefst €45,00 wist te verzamelen en Geliano Fortes, die zelfs €110,00 heeft opgehaald! Dat is nog niet alles; van JO13-2 was het namelijk Noah de Werk, die een mooi sponsorbedrag van €40,- wist te behalen. Zo zie je maar; door samen te werken, kun je mooie doelen realiseren. 

Graag willen wij voetbalclub Spartaan’20 en de trainers van JO13-1 en JO13-2 speciaal bedanken; dankzij hen, is dit mogelijk gemaakt. Uiteraard mogen we de talentjes hierbij niet vergeten; die ondanks het warme weer, een absolute top prestatie hebben neergezet. Namens Team67 ontzettend bedankt aan deze toppertjes!