TOKO HEINKENSZAND

Donderdag 23 mei was voor de vestiging Heinkenszand een speciale dag, die dag werd de bedrijfskantine omgetoverd tot Aziatisch restaurant met als doel; geld ophalen voor de Roparun 2019 en Team 67.

Na een aantal dagen van voorbereiding door bevriende hobby-koks, konden er 36 collega’s aanschuiven voor een heerlijke lunch. Na het inrichten van de kantine en het opzetten van de pannen, verspreidde zich al snel heerlijke geuren door het kantoorpand en kwamen er al snel flink wat mensen nieuwsgierig kijken hoe het met de voorbereidingen ging. 

Om het allemaal soepel te laten verlopen, werden de deelnemers in drie groepen verdeeld. De eerste kon om 12.00 uur aanschuiven voor een maaltijd bestaande uit: een Thaise loempia, Babi Ketjap, Sajoer Lodeh, Boemboe Bali van eieren met witte rijst en als toetje verse ananas. Na het aanschuiven van de tweede en derde groep zat de kantine gezellig vol en werd er genoten van alle heerlijke gerechten.

Om de kosten zo laag mogelijk te houden, slechts € 7,50, zijn er diverse sponsoren gevonden die de ananas, kroepoek en eieren beschikbaar wilden stellen. Uiteindelijk kon er na aftrek van de kosten, maar liefst € 220,00 worden overgemaakt naar Team 67!

Al met al een ontzettend gaaf initiatief, met een mooi en succesvol resultaat. En tot slot, als we de aanwezige collega’s mogen geloven, zeker voor herhaling vatbaar!