NOELLE HANEVELD

In 2019 mocht ik al (een klein beetje) ‘proeven’ van de Roparun. Terwijl de rest van het team hard bezig was met trainen, sponsoren en donateurs benaderen, was ik op de achtergrond de website aan het opbouwen. 

Tijdens de Roparun van 2019 heb ik ook meegewerkt aan de verslaggeving en door alle mooie foto’s en prachtige verhalen was ik er dan ook al vrij snel van overtuigd: ”Hier moet ik aan meedoen!”

Vanaf 2020 zou ik het stokje van de Team Captain overnemen. Na een lange voorbereiding, was het voor iedereen omtrent de Roparun een domper dat de Roparun helemaal niet door ging. Maar...de Roparun bleef altijd in onze gedachten. Wanneer mogen we weer? En doet iedereen dan weer mee? In 2022 dan eindelijk het goede nieuws dat wij dit jaar weer aan de start mogen verschijnen!

Net als ieder ander heb ik, helaas (!), ook te maken met familie, vrienden, bekenden, met kanker en gelukkig bestaan er zulke mooie initiatieven, zoals de Roparun, die zoveel mogelijk geld proberen in te zamelen om voor hen die het nodig hebben “Leven toe te voegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven."

Marco 't Hoen neemt de pittige rol van Team Captain op zich en ik ga me vooral bezig houden met alle communicatie omtrent ons team. Het is alleen al een feest en cadeautje om de trainingen vast te leggen en over te communiceren en om bezig te zijn met de hele organisatie om het team heen. Eén van de dingen waar ik enorm veel energie van krijg, is om samen met een team naar één doel toe te gaan! Hoe mooi is het dan dat ik onderdeel mag zijn van Team 67 en dat we ook nog eens een steentje mogen bijdragen aan dit fantastische initiatief!

Ik kijk er ontzettend naar uit en kan bijna niet wachten tot 4 juni!

Let's do this Team 67!

 

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

DONEER HIER