Visie, missie en kernwaarden

Onze visie: de wereld verandert in hoog tempo

Toenemende rol van technologie

We zien binnen onze maatschappij de rol van technologie exponentieel toenemen. Daardoor verandert de wereld in hoog tempo. Technologie verbindt ons allemaal met elkaar.

Data en informatie

We zien nieuwe manieren van communiceren en samenwerken ontstaan. Bovendien ontstaan er nieuwe proposities, waarbij data en digitalisering steeds belangrijker worden.

Veiligheid: digitale dimensie

Aan de andere kant kan technologie ons ook kwetsbaarder maken als we onze digitale veiligheid niet op orde hebben. Door deze razendsnelle ontwikkelingen en vele toepassingsmogelijkheden blijft de vraag naar technische kennis en oplossingen de komende jaren toenemen

Belang van duurzaamheid

Daarnaast zien we dat de wendbaarheid van de maatschappij en organisaties steeds weer op de proef wordt gesteld door onvoorziene ontwikkelingen zoals Pfas, Stikstof-crisis en Covid-19.
Bovendien kunnen we niet om de klimaatveranderingen heen. Thema’s als de CO2-uitstoot, de energietransitie, circulair en modulair ondernemen en de opwarming van de aarde zijn niet meer uit de maatschappelijke discussie weg te denken.

Missie

Wij zijn Croonwolter&dros. Met de vakkennis van onze mensen en de juiste (digitale) systemen en middelen spelen wij in op de huidige ontwikkelingen. De wensen en behoeften van onze klanten staan centraal bij alles wat we ontwikkelen. Daardoor creëren we  innovatieve en duurzame oplossingen die hen helpen  om beter te presteren en hen een betere leefomgeving  te bieden. Technologie en maatschappij: dat zijn wij. Specialistische kennis en kunde halen en houden we graag in eigen huis en blijven we verder ontwikkelen. Met onze eigen best-in-class mensen en partners realiseren we complexe en uitdagende projecten, werken en contracten van iedere omvang. Zo houden wij de omgeving van onze klanten draaiende en helpen we hen om hun ambitieuze doelstellingen te behalen. Met Intelligentie door Technologie maken wij de wereld veiliger, comfortabeler, duurzamer en gezonder. Nu en in de toekomst!

Kernwaarden

De kernwaarden laten zien waar wij als Croonwolter&dros voor staan. Ze vormen een kompas voor onze strategische beslissingen, maar ook voor het uitvoeren van onze dagelijkse werkzaamheden. Vanuit deze kernwaarden werken wij aan onze eigen ontwikkeling als individu, als team en aan de ontwikkeling van onze onderneming. De kernwaarden van Croonwolter&dros zijn:

 • Passie
  tonen we niet alleen voor ons werk en voor techniek, maar ook voor de klant en zijn behoeften en wensen. We werken energiek en gedreven aan nieuwe technologie en overtreffen de verwachtingen van de klant.

 • Professioneel
  betekent voor ons werk kundig doen, maar ook dat wij eigenaarschap en Ondernemerschap tonen: wij lopen niet weg voor een lastige opdracht, nemen verantwoording en houden ons aan gemaakte afspraken. We spreken anderen aan op hun gedrag als dat nodig is.
   
 • Samen scoren
  staat voor de samenwerking die we onderling opzoeken om het beste Te presteren voor de klant. We delen kennis met elkaar, beleven werkvreugde, vertrouwen op elkaar en helpen elkaar voor een optimaal bedrijfsresultaat.